Цитата

Мене два рази питали [члени Парламенту]: «Скажіть на милість, містер Беббідж, що трапиться, якщо ви введете в машину невірні цифри? Чи зможемо ми отримати правильну відповідь?» Я не можу собі навіть уявити, яка плутанина в голові може привести до подібного питання?

Harles Babbage

Засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти

Опубліковано: 11:06 27.04.2023

26 квітня у нашому коледжі відбулося засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Запорізької області.
 
До плідної дискусії із керівниками закладів ФПО Запорізької області також долучилися представники КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Олена Варецька, Вікторія Іванова, Юлія Опанасенко.

З вітальним словом до присутніх звернулась Баршай Ольга Костянтинівна, голова ради директорів фахових коледжів Запорізької області, в.о. директора ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка». Доповідач ознайомила з порядком денним засідання, який включав актуальні питання особливостей цьогорічної організації вступної кампанії, необхідність підготовки до атестаційних процедур педагогічних працівників з урахуванням нормативних змін. 

Представники КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ознайомили присутніх з напрямками співпраці закладів фахової передвищої освіти шляхом участі викадачів у науково-педагогічних заходах, організації і проведенні спільних методичних заходів, спрямованих на розвиток творчості педагогів.

 

 

 

Висловлюємо щиру вдячність представникам КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», а також усім учасникам – директорам закладів ФПО Запорізької області за плідну роботу та фахову дискусію.

Кеда В.С., завідувач відділення