Цитата

Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь.

Т. Шевченко

Засідання Ради директорів фахових коледжів Запорізької області

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 14:48 30.08.2021

26 серпня на базі Відокремленого структурного підрозділу «Запорізького фахового коледжу комп'ютерних технологій Національного університету «Запорізька політехніка» пройшло засідання ради директорів фахових коледжів Запорізької області. На засіданні був присутній Президент Запорізького обласного відділення Громадської організації «Українська спілка інвалідів – УСІ», Никитенко Станіслав Валерійович.

На порядок денний були винесені актуальні на даний час питання:

  1. Підсумки роботи Ради директорів фахових коледжів Запорізької області в 2020-2021 навчальному році.
  2. Планування роботи на 2021-2022 навчальний рік.

      Засідання відбулося в теплій та дружній атмосфері. Голова ради директорів Баршай Ольга Костянтинівна, узагальнила підсумки роботи ради директорів, на засіданнях яких обов’язково розглядалися питання, з приводу обміну досвідом  та передовими технологіями роботи. Важливим також було питання участь у розробках заходів щодо оновлення змісту фахової передвищої освіти.

   У своєму виступі Ольга Костянтинівна підвела підсумки роботи методичних об’єднань у 2020-2021 навчальному році.  Силами коледжів Запорізької області продовжили роботу  8 методичних об’єднань. Було проведено 8 засідань методичних об’єднань, на яких обговорювались актульні питання удосконалення освітнього процесу в коледжах.

       По другому питанню Баршай Ольга Костянтинівна підкреслила основні завдання та напрями діяльності Ради директорів на 2021-2022н.р., а саме:

    Також на засіданні був обговорений та підписаний Меморандум про співпрацю Ради директорів фахових коледжів Запорізької області та Запорізьким відділенням Громадської організації "Українська спілка інвалідів  - УСІ", мета якого створення партнерського середовища та співробітництва у сфері освіти та комплексної соціальної підтримки людей з інвалідністю, у відповідності до Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні» № 876-ХІІ від 21.03.91, зі змінами та доповненнями. 

              
       
Засідання пройшло в дружній робочій обстановці, було цікавим і продуктивним.

     Хочеться наголосити на тому, що Рада директорів фахових коледжів Запорізької області робить вагомий внесок в освіту нашого регіону, аджезустрічі на засіданнях та колегіальне вирішення актуальних питань, є більш результативними при обговоренні методів удосконалення освітнього процесу. Дякую всім директорам хто зміг приїхати і робить це постійно, а також окремо хочеться подякувати голові ради директорів Баршай Ользі Костянтинівні за її гостинність.

 

Великодна О.В., заступник директора з НВР