Цитата

Для всіх оточуючих ми створюємо тільки правила, але для себе - одні лише винятки

Ш. Лемеля

Засідання Ради директорів фахових коледжів Запорізької області

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 08:20 14.12.2020

10 грудня 2020р. в режимі відео-конференції відбулося чергове Засідання Ради директорів фахових коледжів Запорізької області.

В роботі взяли участь керівники 18 фахових коледжів Запорізької області та тимчасово виконувач обов’язків директора Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Захарчук В.М.

З привітальним словом до всіх присутніх звернулась голова Ради директорів Баршай О.К., яка наголосила на важливості ефективної взаємодії всіх учасників освітнього процесу та ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний.

Учасники засідання спільно обговорювали питання, пов’язані з викликами сьогодення : перспективи змішаного навчання, як простіру можливостей та реалізація його в закладах фахової передвищої освіти Запорізької області; технологічна готовність викладачів, студентів, ґрунтовна методична підготовка кожної дисципліни.

Під час обговорення першого та другого питання відбувся детальний аналіз освітніх платформ, які застосовуються при дистанційному та змішаному форматі навчання. Практичними порадамищодоорганізаціїдистанційного навчання поділилась викладач-методист ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка»Ялова О.О. Завідувач навчальної лабораторії «Кластер моделювання 3D Science» нашого коледжу Запісочний А.М. розповів про створення єдиного інформаційного середовища освітнього процесу - корпоративногоGoogle Classroom (використання пакета хмарних сервісівGoogle GSuite for Education), як забезпечення якості і прозоростіпроведення освітнього процесу.

Під час засідання було вирішено питання кандидатури представника Ради директорів фахових коледжів Запорізької області для включення до складу колегії управління щодо організації повноважень ДСУЯО України на території Запорізької області. Учасники засідання одноголосно підтримали кандидатуру Баршай О.К.

Наприкінці засідання, тимчасово виконувач обов’язків директора Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Захарчук В.М. наголосів на необхідності зустрічатись та вирішувати низку проблем колегіально, так як приймати важливі рішення колективно є більш значимими аніж кожна думка окремо.

Засідання пройшло у діловій обстановці. З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні постанови. Учасники засідання мали можливість обмінятись досвідом роботи з обговорюваних напрямів діяльності та відібрати найцінніше для подальшого використання при вирішенні нагальних питань та терміновому їх вирішенню.

Адміністрація коледжу