Цитата

Усім, що я знаю про викладання, я зобов'язаний поганим студентам.

Джон Холт

Засідання педагогічної ради Запорізького коледжу радіоелектроніки НУ «Запорізька політехніка»

Засідання педагогічної ради Запорізького коледжу радіоелектроніки НУ «Запорізька політехніка»
Опубліковано: 12:48 28.08.2020

28 серпня 2020р. відбулося Засідання педагогічної ради Запорізького коледжу радіоелектроніки НУ «Запорізька політехніка», присвячене підсумкам роботи педагогічного колективу коледжу за 2019-2020 навчальний рік та завданням на наступний навчальний рік.

     Перед педагогічним колективом виступила директор коледжу Баршай Ольга Костянтинівна, яка довела до відома результати роботи коледжу в минулому навчальному році та визначила основні напрямки та завдання на 2020-2021 навчальний рік. Також загострила увагу співробітників на особливих умовах праці в період пандемії та зазначила необхідність активізації роботи викладачів в напрямку підготовки навчального матеріалу для дистанційного викладання дисциплін.

     Викладач-методист Ялова О.О., поділилася  з колегами своїм досвідом роботи з використанням сучасних технологій і методів електронного навчання,  а також розповіла про можливості підвищення кваліфікації для викладачів дистанційно, участь в освітніх вебінарах, тренінгах, конференціях для самовдосконалення набутих фахових знань та вмінь, практичного використання їх в освітньому процесі в умовах пандемії.

     Викладач вищої категорії Нікітенко А.С., голова ЦК, розповіла про  необхідність підвищення рівня якості викладання спецдисциплін, підготовки та використання електронного програмного забезпечення  для впровадження змішаного та дистанційного  навчання; поділилася досвідом проведення практичних і лабораторних робіт, проведення експериментів, вирішення інженерних завдань у віртуальних лабораторіях в умовах дистанційного навчання. 

     Заступник директора з НВР Винокурова І.В. в своєму виступі зазначила про необхідність запровадження гнучкої структури навчального року та графіку навчальних занять, проведення занять у формі очного, змішаного та дистанційного  навчання; запропонувала розглянути та затвердити «Положення про змішане навчання у Запорізького коледжу радіоелектроніки НУ «Запорізька політехніка»; наголосила на необхідності коригування навчальних програм із врахуванням виявленого рівня опанування студентами матеріалу, який вивчався під час карантинних обмежень.

     В цілому засідання педагогічної ради пройшло в теплій та дружній атмосфері. Директор побажала всім натхнення, міцного здоров’я та успіхів в роботі. Колектив націлений на плідну роботу в новому навчальному році і готовий ефективно працювати.

Великодна О.В., заступник директора з НВР