Цитата

Навчання ніколи не вичерпує розум.

Леонардо да Вінчі

Засідання педагогічної ради коледжу

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 19:58 02.06.2022

01 червня 2022 року  відбулося засідання педагогічної ради коледжу.  В порядку денному були актуальні питання сьогодення. 

По першому питанню доповідач  Баршай О.К., в.о.директора коледжу, акцентувала увагу присутніх на нормативних документах, які вказують на особливості проведення освітнього процесу під час дії режиму правового воєнного стану та державної атестації у формі захисту дипломних проектів та комплексного кваліфікаційного екзамену.

По другому питанню Баршай О.К. ознайомила присутніх з Наказом МОН «Про затвердження норм часу навчальної роботи та переліків видів навчальної, методичної, інноваційної, наукової, організаційної роботи та іншої педагогічної діяльності педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти» № 686 від 18.06.2021р. та наголосила про попередній розподіл педагогічного навантаження викладачів на 2022-2023 н.р. з урахуванням цього нормативного документа. Доповідач підкреслила, що надані норми сприяють вдосконаленню організації праці педагогічних працівників, забезпечують контроль за організацією освітнього процесу в коледжі.

Великодний О.О., адміністратор сайту