Цитата

Вивчай все не з марнославства, а задля практичної користі.

Георг Крістоф Ліхтенберг

Засідання Обласного методичного обʼєднання викладачів фізики та хімії фахових коледжів Запорізької області

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 14:31 02.12.2021

01 грудня 2021 року відбулася онлайн засідання обласного методичного обʼєднання викладачів фізики та хімії фахових коледжів Запорізької області.

Зустріч розпочалась з привітального слова голови ОМО Шеремет Наталі Василівни, викладача-методиста ВСП «Запорізький фаховий коледж компʼютерних технологій НУ «Запорізька політехніка», яка ознайомила учасників засідання з порядком денним.

Про  затвердження плану роботи методичного об’єднання на 2021-2022 навчальний рік виступила Шеремет Наталя Василівна, голова методичного   об'єднання   викладачів фізики та хімії.

Своїм досвідом з організації і проведення інтерактивних занять для підвищення ефективності засвоєння знань здобувачами освіти поділилась Шпуганич Ірина Геннадіївна, викладач фізико-астрономічного модулю ВСП «ЕПФК ЗНУ»).

Надалі,  досвідом з використання Internet-ресурсів для забезпечення сучасних методів викладання  предметів «Фізика і астрономія» та «Хімія» поділилась Клокова Оксана Степанівна, викладач-методист ВСП «Фаховий коледж бізнесу та харчових технологій ЗНУ».

Про переваги використання платформи Classtime  розповіла Шеремет Н.В., викладач фізики та астрономії ВСП «Запорізький фаховий коледж компʼютерних технологій НУ «Запорізька політехніка». Вона звернула увагу присутніх на інтегрованість даної платформи з GOOGLE CLASSROOM, що є дуже зручним у користуванні. Доповідач поділилася запрошенням до роботи в Classtime за допомогою QR-коду та прямим посиланням.

У засіданні взяли участь 41 представник фахових коледжів Запорізької області. Зустріч була змістовною та інформативною, відбулася в доброзичливій атмосфері.

Шеремет Н.В., викладач фізики і астрономії