Цитата

Почніть робити те, що потрібно. Потім робіть те, що можливо. І ви раптом виявите, що робите неможливе.

Св.Франциск Асізський

Засідання методичної ради коледжу

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 12:29 21.10.2021

20  жовтня 2021 року у дистанційному форматі відбулося засідання методичної ради коледжу.  Робота розпочалася з ознайомлення присутніх з порядком денним.

Першим на порядку денному було розглянуто питання основних  напрямів роботи методичної ради коледжу та завдання на 2021-2022 н.р. Доповідач з цього питання Великодна О.В., заступник голови методичної ради коледжу, заступник директора з НВР,  визначила пріоритети методичної роботи, підкреслила важливість роботи методичної ради коледжу, на засіданнях якої  обговорюються  найбільш важливі питання удосконалення методичної та навчально-виховної роботи в коледжі,  контролю і координації роботи циклових комісій, розробки заходів з підвищення професійної майстерності викладачів. Надалі, Великодна О.В. запропонувала схвалити план роботи  методичної ради коледжу на 2021-2022 н.р. Учасники засідання одноголосно ухвалили запропонований план роботи, спрямований на підвищення якості освіти та розвиток інноваційної діяльності педагогічного колективу.

Другим питанням слухали доповідь Давидової Г.Ю., викладача спецдисциплін, яка доповіла про впровадження в роботу елементів коучингу. Доповідач ознайомила присутніх з технологією SMART-цілі, яка дає змогу включити студентів в роботу, зацікавити їх, вказати де вони можуть використати на практиці свої знання та навики.

Третє питання порядку денного представив викладач Запісочний А.М.,  який ознайомив присутніх з впровадженням в освітній процес «Хмарних технологій» в програмах компанії Autodesk при викладанні дисципліни «Основи мехатроніки». Доповідач наголосів,  що перевагами застосування хмарних технологій в освітньому процесі є доступність з різних пристроїв і відсутність привʼязки до робочого місця,  забезпечення захисту даних від втрат, контролю і оцінювання, тестування он-лайн, відкритості освітнього середовища.

Спільна праця педагогічного колективу коледжу, спрямована на подальше впровадження інноваційних технологій в організацію освітнього процесу, сприяння вивченню, узагальненню і поширенню передового педагогічного досвіду дозволяє забезпечити впровадження сучасних освітніх технологій, продукувати нові ідеї та регулювати інноваційні процеси.

Великодний О.О., адміністратор сайту