Цитата

Краще тримати рот на замку і здатися дурнем, ніж заговорити і розвіяти всі сумніви.

Марк Твен

Засідання методичної ради

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 08:40 16.12.2021

15 грудня 2021 р. відбулося планове засідання методичної ради коледжу.

Відповідно до порядку денного були розглянуті наступні питання

По першому питанню викладач Зиль О.М. поділилась досвідом своєї роботи при викладанні дисципліни «Компʼютерні мережі». Доповідач ознайомила присутніх з впровадженням інноваційних технологій в роботу, які підвищують рівень самостійного опанування студентами навчальних дисциплін.

В наступній доповіді викладач Бобко С.В. представила презентаційний матеріал щодо використання в своїй роботі нестандартних методів викладання дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка», які сприяють застосуванню творчих здібності здобувачів освіти до формування нових та нестандартних рішень при розв’язуванні завдань з дисципліни.

Викладач Шевченко О.П., яка розповіла про  сучасний сервіс комунікації - «соціальні мережі», застосування якого в педагогічній діяльності можна використовувати для вирішення самих різних завдань. Доповідач надав аргументи на користь їх застосування, які дозволяють отримати масу знань у зручний час і в комфортній обстановці. Також зазначила, що викладачам коледжу при використанні  соціальних мереж, що виконують функції підтримання спілкування, обміну думками, отримання інформації повинені бути відповідальними, надавати приклад того, як можна використовувати соціальні мережі в професійній діяльності.

Підсумком засідання методичної ради стало вироблення рішень щодо впровадження в освітній процес різних форм, методів і засобів активного навчання відповідно тенденціям розвитку сучасної системи освіти.

Великодний О.О., адміністратор сайту