Цитата

О мово вкраїнська! Хто любить її, той любить мою Україну!

В.Сосюра

Вступ-2023: студенти груп ТК 19-1 та КСМ 19-1 поспілкувались з представниками профільних кафедр НУ «Запорізька політехніка»

Опубліковано: 08:23 12.05.2023

11 травня 2023 року відбувся профорієнтаційний захід для студентів-випускників груп ТК 19-1 та КСМ 19-1. Зустріч проходила у змішаному форматі – частина студентів прийшли до коледжу особисто, частина приєдналася через Google Meet. З університету коледж відвідали представники Факультету радіоелектроніки і телекомунікацій та Факультету комп’ютерних наук і технологій.

Виконувач обов’язків декана ФРЕТ, кандидат технічних наук, доцент Фурманова Наталія Іванівна презентувала студентам свій факультет та розповіла про освітні програми, які на ньому вивчаються та перспективи подальшого працевлаштування. Також вона розповіла про кафедру «Інформаційні технології електронних засобів» та детально розказала про освітні програми «Автоматизація, мехатроніка та робототехніка», «Екологічні прилади та системи» (спеціальність 151 – «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології») та «Радіоелектронні апарати та засоби», «Інтелектуальні технології мікросистемної радіоелектронної техніки» (спеціальність 172 – «Телекомунікації та радіотехніка»).

 

 

 

Старший викладач кафедри «Радіоелектроніки та телекомунікацій» Мороз Гаррі Володимирович зосередив увагу студентів на перспективах вивчення освітніх програм «Радіотехніка», «Інформаційні мережі зв’язку», «Телемедичні та біомедичні системи» (спеціальність 172 – «Телекомунікації та радіотехніка»). Також викладач продемонстрував обладнання, яке вивчатимуть майбутні студенти. Тож наші випускники малу змогу ознайомитись з системами дронів FPV, дронами типу DJI, засобами радіоелектронної боротьби, засобами виявлення сигналів будь-якого стандарту та робототехнікою. 

У дистанційному форматі до участі у заході долучився завідувач кафедри «Програмні засоби», доктор технічних наук, професор Субботін Сергій Олександрович. Він презентував свою кафедру та освітні програми «Інженерія програмного забезпечення» (спеціальність 121 – «Інженерія програмного забезпечення») та «Комп’ютерні науки» (спеціальність 122 – «Комп’ютерні науки»).

Дякуємо представникам ФРЕТ та ФКНТ за приділений нашим випускника час та за сприяння у профорієнтації студентів коледжу.