Цитата

Мандрівка довжиною в тисячі кілометрів починається з одного кроку.

Лао Цзи

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності 09.11.2022

Опубліковано: 19:34 03.11.2022

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Шановні студенти та співробітники коледжу! Запрошуємо Вас до участі у Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності, який відбудеться 9 листопада об 11.00 на всіх хвилях Українського Радіо та Радіо Культура, а також наживо транслюватиметься на телеканалах та діджитал-платформах Суспільного Мовлення. Після написання сфотографуйте роботу й протягом доби надішліть на електронну скриньку rd@ukr.radio.

5 причин написати всеукраїнський радіодиктант:

Відчуття єдності. Учасники акції щороку відзначають насамперед саме це: коли пишеш диктант одночасно з багатьма іншими людьми, з’являється надзвичайне відчуття єдності, приналежності до чогось великого, масштабного, важливого.

Самоперевірка. Текст після трансляції оприлюднюють, тож кожен учасник має чудову нагоду перевірити себе. Одна з беззаперечних переваг такого диктанту — відсутність оцінки й аналіз виконаного.

Традиція. Приєднатися до щорічного написання радіодиктанту — нагода започаткувати для себе ще одну чудову традицію і зайвий раз відчути спектр позитивних емоцій.

Новий досвід. Досвід письма та робота над помилками — це не лише про грамотність. Це про життєву навичку робити висновки та працювати над покращенням після будь-якої виконаної справи або життєвої ситуації. А ще це чудова нагода випробувати на собі сучасний тренд — навчання упродовж життя.

Власний приклад. Участь людини в написанні диктанту національної єдності показує, як вона ставиться до своєї країни й мови.

Зауважимо, що учасники, які написали роботи без помилок, отримають подарунки від партнерів проєкту. 

Результати оголосять упродовж 2 місяців (залежно від кількості отриманих листів).

 

Детальніше: https://suspilne.media/288835-suspilne-movlenna-ogolosilo-datu-radiodiktantu-nacionalnoi-ednosti-2022/

 

Клименко Г.В., практикуючий психолог