Цитата

Не жди ніколи слушної пори – твоя мовчанка може стать ганьбою!

Д. Павличко

Всеукраїнський диктант національної єдності

Опубліковано: 22:51 09.11.2022

9 листопада 2022 року на хвилях Українського радіо лунав Всеукраїнський радіодиктант національної єдності.

Це 22-ий диктант, який пише українське суспільство, починаючи з 2000 року. Цю всеукраїнську акцію на підтримку української мови започаткувало Українське радіо. Вперше ця подія відбулася 24 травня 2000 року у День Кирила та Мефодія. Відтоді радіодиктант проводиться щорічно, але завжди 9 листопада - у День української писемності та мови.

Сьогодні, у період війни, це не просто День української писемності та мови, це день суспільної єдності, громадянської відповідальності і можливість ще раз нагадати собі про своє коріння, особливо якщо ти наразі перебуваєш десь далеко за кордоном, але твоє серце залишилося тут, в Україні. Традиційно, колектив і студентство коледжу долучилося до написання радіодиктанту. Хоч і в невеликій кількості, але з гарним настроєм і позитивними емоціями.

Нагадаємо, що свій написаний текст Ви можете надіслати до 11:00 години дня 10 листопада

Як надіслати? 

  • Надіслати паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада
  • Сфотографувати/відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00 10 листопада на адресу rd@suspilne.media або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.
Клименко Г.В., практикуючий психолог