Цитата

«Знати» і «захищати» завжди йдуть поруч. Знати понад тисячолітню історію нашої державності й захищати, коли хтось каже, ніби України не існувало. Знати нашу географію – нашу прекрасну землю, наше чудове море – і захищати не просто територію, а неймовірні місця, у яких у різні часи творилася наша ідентичність. Знати нашу культуру, чути українське слово, бо в нашій культурі, у нашій літературі, у нашій поезії – відповідь (...). Відповідь – чому ми переможемо.

Зеленський В.О.

Волейбольним турніром студенти вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів

Волейбольним турніром студенти вшанували пам'ять  воїнів-інтернаціоналістів
Опубліковано: 08:23 28.02.2018

Історична справедливість і почуття глибокої вдячності ветеранам воєн, ветеранам бойових дій, які відстоюють інтереси Вітчизни, в тому числі і за її межами, – невід’ємна частина наших патріотичних традицій.

22 лютого 2018 року в м. Мелітополь за ініціативою місцевої Української спілки ветеранів Афганістану та воїнів-інтернаціоналістів  відбувся волейбольний турнір серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, присвячений  пам’яті воїнів-афганців Ісакова Валерія та Ушакова Юрія.

Пам'яті воїнам-інтернаціоналістам

Між собою змагалися три команди: КВНЗ «Запорізький медичний коледж» ЗОР, Мелітопольський коледж та Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ.

ЗКР ЗНТУ представляла збірна команда у складі: Гриневич В. (гр.ПМ17-1), Мотроненко М. (гр.ОТ-ТК17-1), Дудка О. (гр.КС16-1), Кураш Д., Оніщенко О.(гр.ОТ16-1), Логвиненко Д. (гр.ПМ15-1), Степанчук Д. (гр.ПМ14-1), Цвіркун Р. (гр.ОТ14-1). Ініціатором та ідейним натхненником волейбольної команди є її капітан - Оленець Сергій (гр.КС16-1). Тренер - голова циклової комісії фізичного виховання Маліновський О.В.

Змагання відбулися на достойному рівні. Глядачі отримали насолоду від безкомпромісної і чесної гри за перемогу. Боротьба була тривалою та напруженою: десь перемогу виборював досвід, а десь – і молодість.

Команда ЗКР ЗНТУ виборола третє місце. Але наші студенти не засмучуються, бо вірять, що у них ще буде нагода вирвати перемогу у своїх суперників. Адже такі волейбольні змагання хочуть зробити традиційними та розширити географію команд.

Нагородження переможців і призерів кубками, грамотами та медалями стали гарним закінченням змагань.

Під час урочистої частини почесні гості привітали учасників за високий рівень підготовки, побажали подальших успіхів на волейбольних майданчиках різних рівнів.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів. Вічна їм пам’ять і вічна слава живим, всім, хто виконав свій інтернаціональний військовий обов’язок до кінця.

Турнір вдався! Заряд оптимізму надовго залишиться  і в учасників змагань і у вболівальників! Спортивна подія у Мелітополі додала нашим студентам нових сил та наснаги щодо нових перемог.

 

Класний керівник групи КС16-1 Боровик Ю.А.