Цитата

Хай живе неоднаковість, слава відмінностям!

Павло Загребельний

Випуск 2021

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 11:13 30.06.2021

27 та 29 червня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Запорізькому фаховому коледжі комп’ютерних технологій Національного університету «Запорізька політехніка» продовжилось вручення документів про освіту студентам груп ОТ 17-1, ТК 17-1, КС 17-1, КСМ 17-1.

Урочисте відкриття відбулось за участі директора коледжу Баршай Ольги Костянтинівни. Привітавши студентів із випуском, вона наголосила на необхідності продовження навчання та важливості професійного зростання і розвитку молоді, безпосередньо, в Україні.

У святковому врученні дипломів взяли участь: проректор з науково-педагогічної роботи та питань перспектив розвитку університету д.т.н., доцент Шило Галина Миколаївна та відповідальний секретар приймальної комісії  Яримбаш Дмитро Сергійович.

Галина Миколаївна та Дмитро Сергійович привітали студентів зі зміною статусу студента на горде звання студента-випускника ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка».  Акцентували увагу випускників на важливості продовження навчання у ВНЗ та ознайомили з правилами прийому для даних спеціальностей для вступу у НУ «Запорізька політехніка».

Від імені педагогічного колективу і особисто від себе, директор коледжу подарувала студентам-випускникам солодкі презенти та ще раз привітала із закінченням навчання у ВСП «ЗФФКТ НУ «Запорізька політехніка». Побажала випускникам великих звершень, професійних досягнень і цікавих подорожей!

Більше фото можна переглянути в альбомі за посиланням: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2656439051320005&type=3

Великодний О.О., адміністратор сайту