Цитата

Багато з вас знайомі з перевагами програміста. Їх всього три, і зрозуміло це: лінь, нетерплячість і гординя.

Larry Wall

Викладачі коледжу - учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції «STEM – світ інноваційних можливостей»

Опубліковано: 08:59 22.05.2023

У рамках Чотирнадцятої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2023» та VI Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна–2023»  17 травня 2023 року відбулася  Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «STEM – світ інноваційних можливостей. Модель STEM-закладу освіти: стратегії, структура, напрями та форми діяльності» з метою обговорення стану впровадження та перспектив розвитку STEM-освіти в Україні, представлення моделі впровадження STEM-освіти у закладах освіти, вивчення ефективних науково-методичних підходів реалізації напрямів STEM-освіти.

Учасниками заходу стали науковці, педагогічні працівники, керівники закладів освіти, фахівці з інноваційної діяльності. До участі залучилися й викладачі ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій Національного університету «Запорізька політехніка», які зацікавлені у розвитку STEM-освіти в навчальному закладі.

Протягом конференції спікери поділилися власним досвідом впровадження STEM-освіти в Україні. 

 

 

 

Посилена увага приділялася питанням якісного підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників з питань STEM-освіти з урахуванням кращого національних та міжнародних практик.

 

 

Учасників заходу об’єднала думка, що незважаючи на складні для країни часи, спільними зусиллями можливо досягти позитивних результатів в організації SТЕM-навчання.

 

 

 

Наприкінці було підведено підсумки, за результатами яких усі учасники отримали сертифікати.

 

 

Боровик Ю.А., викладач-методист