Цитата

За допомогою С ви легко можете вистрілити собі в ногу. За допомогою С++ це зробити складніше, але якщо це відбудеться, то вам відірве повністю всю ногу.

Bjarne Stroustrup

«Відкриту лабораторію електроніки ЗКР ЗНТУ» відвідали батьки студентів

«Відкриту лабораторію електроніки ЗКР ЗНТУ»  відвідали батьки студентів
Опубліковано: 13:46 25.03.2019

21 березня на запрошення класного керівника групи КС-16-1 Боровик Ю.А. «Відкриту лабораторію електроніки ЗКР ЗНТУ»  відвідали батьки студентів.

Відкрита лабораторія електроніки ЗКР ЗНТУ

Відкрита лабораторія електроніки ЗКР ЗНТУ

Провідний інженер Котенко Артем презентував гостям навчальну лабораторію та  зазначив важливість цього проекту для інноваційного розвитку коледжу, підвищення якості підготовки фахівців, створення широких можливостей для навчання студентів сучасним технологіям.

Під час зустрічі батькам продемонстрували обладнання та роботи, які виконані студентами під керівництвом провідних спеціалістів лабораторії. За короткий час діяльності проекту вже вдалося розробити 3D-моделі унікального устаткування та виготовити робочі прототипи деталей із складною геометрією способом 3D-друку за допомогою 3D принтерів.

Відкрита лабораторія електроніки

Відкрита лабораторія електроніки ЗКР ЗНТУ

Відкрита лабораторія електроніки ЗКР ЗНТУ

По завершенню зустрічі гості висловили задоволення результатами роботи «Відкритої лабораторії електроніки ЗКР ЗНТУ» та побажали колективу невичерпного натхнення у щоденній діяльності!

Боровик Ю.А., викладач-методист