Цитата

Якщо ви знаєте життя, дайте мені свою адресу.

Ж. Ренар

Відкриття двох навчальних лабораторій в Запорізькому коледжі радіоелектроніки

Опубліковано: 09:26 12.11.2019

7 листопада в Запорізькому коледжі радіоелектроніки відбулось відкриття одразу двох навчальних лабораторій. А сама лабораторія «Сучасної пайки» та лабораторія «3D моделювання». Дані лабораторія з’явились в нашому навчальному закладі завдяки участі у конкурсі соціальних ініціатив «Ми – це місто» котрий вже не перший рік проводиться за підтримки комбінату «Запоріжсталь». Довга та кропітка праця все ж привела коледж радіоелектроніки до перемоги і за допомогою виділеного гранту було втілено мрію в реальність.

Робоче місце, укомплектоване всім необхідним та новітнім оснащенням, ось що зараз необхідно для більш поглибленого вивчення та розширення своїх знань в радіотехніці. Технології не стоять на місці тому для удосконалення знань студентів необхідно використовувати завжди якісним та відновленим  обладнанням котрим були укомплектовані нові лабораторії коледжу. Як коментували самі керівники проектів: «Старе обладнання вже давно потребувало заміни, тому необхідно було терміново вирішувати дане питання».

Лабораторія сучасної пайки, оснащена 14 новими паяльними станціями, інструментами для зачистки дротів, нові мультиметри а також підтримувачі для плат аби студентам було комфортніше займатись та використовувати своє знання на практиці. Студенти дуже задоволені новим обладнанням, адже с ним стало набагато краще працювати та більш поглиблено вивчати освітні предмети.

Другою лабораторію стала лабораторія 3D моделювання тому, що робота із тривімирними технологіями дозволяє більш поглиблено та розвернути вивчати та вирішувати деякі питання. Лабораторія оснащена 6 потужними ноутбуками, Wi-fi точкою і 4 плати розробника Orange Pi.

Косміна Наталія , методист