Цитата

«Знати» і «захищати» завжди йдуть поруч. Знати понад тисячолітню історію нашої державності й захищати, коли хтось каже, ніби України не існувало. Знати нашу географію – нашу прекрасну землю, наше чудове море – і захищати не просто територію, а неймовірні місця, у яких у різні часи творилася наша ідентичність. Знати нашу культуру, чути українське слово, бо в нашій культурі, у нашій літературі, у нашій поезії – відповідь (...). Відповідь – чому ми переможемо.

Зеленський В.О.

Відкритий діалог задля підтримки ефективної співпраці

Відкритий діалог задля підтримки ефективної співпраці
Опубліковано: 12:28 11.06.2019

5 червня  в бізнес-готелі Intourist за ініціативою Катерини Одарченко, президента Української Ассоціації GR спеціалістів, засновника міжнародної консалтингової компанії SIC group, керівника всеукраїнського проекту «Національна платформа», відбулася зустріч свідомих, компетентних у своїх галузях людей, які працюють з щирим наміром докласти свої знання до процесу розвитку системи. До учасників заходу приєдналися й викладачі нашого коледжу, Слободяник О.О. та Боровик Ю.А.

Відкритий діалог задля підтримки ефективної співпраці

Серед спікерів були:

Тимур Чмерук  - підприємець, партнер міжнародної інвестиційної компанії "Base capital management", член Української асоціації професіоналів у сфері GR і лобістів, керівник ряду проектів по залученню іноземних інвестицій у сферу IT;

Еліна Клебанова  - представник голови комітету підприємців України, координатор проекту «Бізнес за Майбутнє»;

Едуард Курганський - голова комітету підприємців України;

Ігор Бондарчук - лідер громадської організації «Стоп корупції».

Про що говорили?  Даний проект - це спроба спільними зусиллями, за допомогою сучасних методів і технологій розробити якісну систему дій саме для розвитку системи. Учасникам запропонували долучитися до проекту із власними ідеями.

Відкритий діалог задля підтримки ефективної співпраці

Навіщо долучатися до проекту? У кожного своя мета. По-перше, тут можна реалізувати свої амбіції. По-друге, показати свої профільні позиції. По-третє, бути почутим на рівні медіа. 

На що звернули увагу? Досягнення мети можуть отримати тільки ті спільноти, які відповідають трьом критеріям. Перший – це якщо разом співпрацюють люди різноспрямовані, тобто спеціалісти в різних галузях. Другий – це люди різного віку, адже кожен вік несе за собою певні цінності. І третій – це люди, які зуміли налагодити внутрішню комунікацію між собою.

Ця зустріч стала  своєрідним майданчиком для спілкування і обміну ідей з фахівцями з різних галузей. Варто відзначити, що програму події було складено доволі інформативно: все «по ділу», цікаве та корисне. Інформація, озвучена спікерами, мала практичне значення.

Вирішальна роль та останнє слово залишається за активним суспільством – все, що ми робимо, куди йдемо, створюємо і будуємо, залежить тільки від нас.

Боровик Ю.А., викладач-методист