Цитата

Не хвилюйтеся, якщо щось не працює. Якби все працювало, вас би звільнили.

Mosher’s Law of Software Engineering

MeetUp від компанії COMPUTOOLS

MeetUp
Опубліковано: 07:26 11.02.2020

Підвищення якості підготовки фахівців у вищих навчальних закладах є ключовою умовою входження вітчизняної системи освіти у Європейський освітній простір. Важливим напрямом реалізації окресленого завдання є володіння викладачем ефективними формами та методами, інноваційними технологіями реалізації навчального процесу з опорою на вимоги сучасного знаннєвого, інформаційного суспільства.

Для підвищення своїх компетентностей викладач Давидова Г.Ю. 30 січня 2020 р. взяла участь в заході від фірми Computools. Де заслухала спікерів

1) Дениса Богатирева -Technical Lead of mobile development.

Тема: “Як зменшити кількість необхідних змін у вашому додатку?”.

2) Микиту Абельмасова - Technical Business Analyst.

Тема: “Управління очікуваннями команди і клієнта на різних етапах життєвого циклу проекту”.

Дениса Богатирев в темі: “Як зменшити кількість необхідних змін у вашому додатку?”.

Ознайомив з сучасним світом розробки

- E[treme programming

- Agile

- Scurum

Можливістю серіалізацаї, тобто процесу переводу будь якої структури даних в послідовність бітів. Та десереалізаціії як структурування, можливості відновлення початкового стану структури даних.

Розповів та показав на прикладі про використання класів, плюси та недоліки такого підходу.

 Микита Абельмасов в темі: “Управління очікуваннями команди і клієнта на різних етапах життєвого циклу проекту”.  Розкрив основні тезиси та суть керування та очікуваннями. Поділився складностями та методами вирішення частинами процесу перед та при старті нового проекту.

Обидва спікери відповіли на питання аудиторії. Вони є працівниками молодої компанії що займається програмуванням і працює в ногу з сучасними тенденціями.

Даний захід дав нове сприйняття та бачення творчого підходу до своїх дисциплін та прив’язки і до сучасної реалізації на практиці.

Давидова Г.Ю., викладач