Цитата

Вивчай все не з марнославства, а задля практичної користі.

Георг Крістоф Ліхтенберг

Уткіна Катерина: рок-н-рол – мій стиль життя!

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 20:25 29.11.2020

Студенти нашого коледжу проявляють свої таланти як під час освітнього процесу, так і у вільний час. І підтвердженням тому є повідомлення про їх успіхи.

Так, студентка групи КС20-1 Уткіна Катерина знаходить час не лише на навчання, але й на спорт. З трьох років вона займається акробатичним рок-н-ролом у клубі Fortis.

Скромна та сором‘язлива, на перший погляд, дівчина насправді цілеспрямована та сильна духом. Зі слів Катерини, щоб досягти успіху серед найсильніших танцюристів, потрібно неабияк вчитися та займатися до сьомого поту. А через те, що тренуватися упівсили нас не навчили, - завжди викладаємося повністю.

20 листопада студентка у складі запорізької команди "формейшн"(юніори)  виступила на Чемпіонаті України - IIІ етап з акробатичного рок-н-ролу та бугі-вугі , який відбувся у м. Северодонецьк. Команда посіла почесне 3 місце.

Під час змагань дівчата віддали чимало зусиль, але цілеспрямованість, майстерність і наполегливість дали свої плоди. Перемоги даються непросто, але той, хто піднімається на п’єдестал, гідний  пошани та поваги. Бажаємо Катерині разом з учасниками своєї команди сміливо йти далі до нових перемог!!

 

Боровик Ю.А., класний керівник