Цитата

Є лише один спосіб зробити велику роботу – полюбити її

Стів Джобс

Студенти ЗКР ЗНТУ на відкритті 3 сезону Zengineers.Community

Zengineers.Community
Опубліковано: 06:54 22.10.2018

12 жовтня 2018 року в рамках проекту «Mechatronic Guys» усі бажаючі студенти ЗКР ЗНТУ відвідали презентацію Zengineers.Community для тих, хто розпочинає свою кар’єру в ІТ сфері.

Zengineers.Community – це відкрите некомерційне співтовариство, мета якого - підняти економіку рідного міста, реалізувати соціальні проекти і дати бажаючим можливість безкоштовно отримати нову, затребувану на світовому ринку і фінансово привабливу професію. Це проект, в якому кожен може навчати і навчатися, освоювати нові технології в теорії і на практиці, розвиватися особисто, заробляти і знаходити однодумців.

Zengineers.Community

Щотижня у Запорізькому обласному центрі молоді  Zengineers влаштовує відкриті зустрічі, на яких у формі лекцій презентують одну з тем, прив’язаних до процесу вивчення сфери. Зокрема, це:

- академічні дисципліни (математика, логіка, інформатика);
- мова програмування (JavaScript, PHP, Python);
- сучасні засоби та інструменти для створення свого продукту.

Вже третій рік поспіль Zengineers відіграє вагому роль у становленні особистості наших студентів як майбутніх фахівців. Запропоновані технології навчання спрямовані на стимулювання активного мислення, розвиток навичок самостійного навчання, творчого потенціалу, готовності до здійснення самоосвіти та професійного розвитку.

Zengineers.Community

Після пройденого курсу в Zengineers наші випускники, такі як Павлов Миколай (гр.КС12-1), Архіпов Сергій, Кікоть Ярослав (гр.КС13-1), вже самі виступають з доповідями та навчають новачків в цій професії: «Ми намагаємось допомогти студентам у визначенні цілей на майбутнє, мотивувати їхню подальшу навчальну діяльність в обраній професії, розширити знання про професію програміста, яка на сьогодні має попит на ринку праці, розвивати ділові якості, критичне ставлення до себе, до своїх можливостей, до дійсності, виховувати бажання працювати, не лінуватися, виховувати шанобливе ставлення до обраної професії, вміння працювати самостійно а також в колективі».

Zengineers.Community

Висловлюємо вдячність Zengineers.Community за кваліфіковану допомогу студентам нашого коледжу.

Боровик Ю.А., викладач-методист