Цитата

Навчання ніколи не вичерпує розум.

Леонардо да Вінчі

Студенти ЗКР ЗНТУ на Міжнародному ІТ- форумі 2018

International IT-forum
Опубліковано: 07:52 01.10.2018

За ініціативою випускаючої циклової комісії  професійної та практичної підготовки за спеціальностями «Прикладна математика», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», «Комп’ютерна інженерія» та підтримки кафедри інформаційних технологій електронних засобів ЗНТУ більш ніж 300 студентів ЗКР ЗНТУ разом з викладачами 28 вересня відвідали Міжнародний  ІТ-форум.

International IT-forum

Урочисте відкриття відбулося у виставковому центрі «Козак Палац». Форум організовано Global Genesis за підтримки Запорізької облдержадміністрації. Головними його завданнями є популяризація високих технологій серед запорізького бізнесу, нових знань та можливостей для обміну досвідом бізнесменів та розробників з різних галузей,  а також відкриття місцевих високотехнологічних підприємств та ІТ-компаній для України і світу.

International IT-forumInternational IT-forumФорум складався з трьох тематичних потоків: Marketing, WEB\App DEV і Blockcaine. Крім трьох основних напрямів, на ньому були також спеціальні події - workshop, турнір з  Counter Strike: Global Offencive, виставка Robotech тощо.

International IT-forumInternational IT-forumInternational IT-forumНа форумі виступили фахівці світового рівня з 12 країн. Зокрема, студенти могли почути представників таких брендів, як Electronic Arts, Facebook і Google.

International IT-forum

За ініціативою заступника директора Шевченко Олексія на Форумі Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ та компанія «Repsystem» презентували сумісний проект Відкритої лабораторії електроніки ЗКР ЗНТУ та 3D-принтери. У деяких учасників стенд викликав неабияке захоплення)))

International IT-forumInternational IT-forum

International IT-forum

Обмін досвідом і думкою, атмосфера, звичайно, все це разом принесло користь. Програма була дуже насичена. Такі заходи корисні не тільки для отримання інформації, але це ще і прекрасна можливість поспілкуватися з колегами, партнерами, цікавими людьми. До деяких є питання по справі, так що тепер будемо співпрацювати. Цим ми створюємо правильний посил – студенти будуть працювати з тими підприємствами, які не тільки прагнуть отримати від них результат, але хочуть ще, щоб вони вчилися і розвивалися далі, і при цьому готові допомагати навчальному закладу у підготовці висококваліфікованих фахівців.

International IT-forum

Боровик Ю.А., викладач-методист