Цитата

Комп’ютер виконує дуже прості операції – бере число, додає до іншого числа, порівнює результат з третім числом – але виконує їх зі швидкістю, скажімо, 1000 000 в секунду. На швидкості 1000 000 операцій в секунду результати більше нагадують магію

Стів Джобс

Студенти КС-15-1 в гостях у Книгарні «Є»

Студенти КС-15-1 в гостях у Книгарні «Є»
Опубліковано: 07:15 26.02.2019

Під враженням від зустрічі з Дмитром Данченком в ГО «Центр Мистецтв «Арт-Простір» студенти групи КС-15-1 21 лютого відвідали у книгарні «Є» захід «Невідома Барселона» за його участю. Дмитро Данченко, наш співвітчизник із Запоріжжя, який отримав іспанський благородний титул Caballero за внесок в культурний розвиток Іспанії. Дмитро кілька років живе в Іспанії, де проводить культурні події і створює «розумні» міста.

Студенти КС-15-1 в гостях у Книгарні «Є»

Що ми знаємо про Барселону? Місто архітектурних шедеврів Гауді і золотих пляжів, численних фестивалів і гастрономічного різноманіття... Розмова «Невідома Барселона» дозволила  студентам відкрити багато цікавого для себе.

Студенти КС-15-1 в гостях у Книгарні «Є»

Взагалі Дмитро Данченко зазначив, що в Західній Європі набагато більше приділяють уваги поліпшенню соціальної сфери, проектам націленим на те, щоб зробити життя легшим, зручнішим, щасливішим. «Напевно, чому потрібно навчитися більше – це завжди залишатися відкритим до нового досвіду та знань. Саме ця відкритість і дозволить бути успішним всюди, де б ви не опинилися», - рекомендував аудиторії гість.

Студенти КС-15-1 в гостях у Книгарні «Є»

Зі слів студентів, ніхто навіть не помітив, що пройшло дві години спілкування, адже час пролетів швидко. Всі залишилися під глибоким враженням і ще довго активно обговорювали почуте і побачене.

Боровик Ю.А., викладач-методист