Цитата

Просто тому, що щось не працює не так, як ви планували, не означає, що воно марно

Томас Едісон

Студенти групи КС-15 -1 на зустрічі-лекції «Вечір ідей. Говоримо про урбаністику»

«Вечір  ідей. Говоримо про урбаністику»
Опубліковано: 07:32 22.02.2019

Місто починається з кожного з нас, і саме ми є архітекторами його майбутнього, яке почне змінювати свідомість містян. Лише від нас залежить що створить кожен з нас.

20 лютого в рамках проекту «Mechatronic Guys» (керівник Боровик Ю.А.)  студенти групи КС15-1 Руденко В., Бабіч І., Подимай Д., Баракат Р., Педай Р. відвідали зустріч-лекцію  «Вечір  ідей. Говоримо про урбаністику», організатором якої є громадська організація «Центр Мистецтв «Арт-Простір».

Урбаністика

Спікер лекції - сер Дмитро Данченко, співзасновник Агенції інновацій та розвитку Innjoy, який проживає в Барселоні.

Урбаністика

Під час зустрічі йшла розмова про сучасний стан і тенденції у сфері міського розвитку. Про те, як працюють сучасні технології "розумного міста" на прикладі Барселони.

Убаністика

Формат зустрічі-лекції передбачав обмін ідеями щодо поліпшення міського розвитку в Запоріжжі.  Розмова  про урбаністику викликала великий інтерес. Відвідувачі активно долучилися  до обговорення урбанізму у Запоріжжі. Загалом, під час дискусії панувала жвава атмосфера.

Урбаністика

Урбаністика

Всі учасники заходу  отримали велику кількість позитивних емоцій та вражень від спілкування зі спікером та аудиторією. Дана зустріч була не лише чудовою можливістю студентству цікаво провести час, але й надала натхнення на здійснення нових соціальних проектів. Вона стала ще одним кроком у процесі згуртування учнівської молоді.

Боровик Ю.А., викладач-методист