Цитата

Світ ловив мене, та не спіймав

Григорій Сковорода

Студенти групи КС-15-1 на зустрічі із засновниками "Radio Necessity"

Студенти групи КС-15-1 на зустрічі із засновниками "Radio Necessity"
Опубліковано: 07:47 22.02.2019

У студентів четвертого курсу зараз складний період. Зазвичай, по закінченню коледжу буває дуже важко. Когось може наздогнати криза, невизначеність, особиста та в професії. Але все-таки ця криза піде вам на користь, ви переможете себе і знайдете, хто ви, що ви і куди йдете, і це дуже важливо, віднайти себе. І займатись своєю професією, і стати в ній найкращим, і щоб весь світ про це знав, щоб продукт, який ви створите, дійсно був позитивний і люди його цінували.

Допомогти випускникам в цей складний період їх життя дозволяють цікаві зустрічі з молодими людьми, які знайшли себе й досягли  успіху у своїй професії.

Radio Necessity

21 лютого в рамках проекту «Mechatronic Guys» (керівник Боровик Ю.А.)  студенти групи КС-15-1 Моісеєв В., Неумивака А., Аношин В., Шмалун Р., Баракат Р., Бабіч І., Педай Р. відвідали зустріч  «Від гаражу до обладнаної студії» із засновниками онлайн-радіостанції «Radio Necessity». Radio Necessity - цифрове, онлайн радіо, що зародилося в Запоріжжі у 2017 році. Спрямованість радіостанції - контркультура, мистецтво, і тільки якісний контент.

Radio Necessity

Цього дня засновники радіостанції Левон Барсегян, owner and founder,   Анастасія Сімова, co-founder/producer,  Дмитро Романов, музичний керівник,  зі студентами говорили про наступне:

- що робити, якщо не можеш знайти своє ідеальне робоче місце?

- як перетворити маленьку ідею у великий проект?

- де шукати свою аудиторію?

- навіщо онлайн-радіостанції потрібен гараж?

Radio Necessity

Знаєте, хто б і  щоб не говорив, але їх варто було почути і побачити. Стільки приємних емоцій, просто найкращих вражень, які лишаються у пам’яті. Неймовірна сила волі, впертість характеру, просто безмежна жага до здійснення своєї мрії – малий перелік того, про що вдалося почути студентам на зустрічі. Багато присутніх, я впевнена, візьмуть для себе окремі уроки із життя людей, які стали успішними і зайняли певну нішу в нашому суспільстві. Кожного слухаєш із захватом, розумієш, що все під силу кожному з нас.

Radio Necessity

Такі заходи корисні не лише студентам. Як на мене, то було настільки цікаво, що такі речі можуть змінити кожного. Можливо хтось заблукав чи зійшов з доленосної доріжки, то після мотивуючих виступів, зможе зупинитися, оцінити пройдений етап і таки виправити свій шлях – стати на стежку, яка веде до перемоги.

 

Боровик Ю.А., викладач-методист