Цитата

Я люблю життя, бо ще стільки багато невідомого.

Ентоні Хопкінс

Студент групи КС15-1 взяли участь в Dev MeetUp

Apriorit Dev Club MeetUp #29
Опубліковано: 08:12 08.10.2018

Основним завданням для себе, викладачів, вбачаємо показати нашим студентам, які є можливості розвитку в ІТ-галузі, а також те, що вони є саме у нашому місті. Намагаємося це робити, співпрацюючи із університетами  та  ІТ-компаніями міста Запоріжжя. Саме тому виникли такі проекти, як серія профорієнтаційних лекцій, на яких молодь мала б можливість особисто познайомитися і поспілкуватися з менторами ІТ-компаній, поставити всі питання.

В рамках проекту «Mechatronic Guys» 5 жовтня 2018 року студенти групи КС15-1 на запрошення ІТ-компанії Apriorit взяли участь в Dev Club MeetUp.

Dev MeetUp

Денис Подимський, Development Leader at Apriorit, запропонував учасникам поспілкуватися на тему "Складнощі використання test-driven development на живих нативних проектах". Студенти дізналися про базові принципи і методики TDD. Спікер поділився досвідом застосування TDD на промислових нативних проектах. Друга частина зустрічі пройшла у формі відкритого діалогу.

У майбутньому ми плануємо розширити серію проектів і заходів, щоб зацікавити якомога більше талановитих студентів  та сприяти розвитку нашої співпраці з ІТ-спільнотою.

Боровик Ю.А., викладач-методист