Цитата

Той, хто по-справжньому любить свою Батьківщину, з усякого погляду справжня людина.

В. Сухомлинський

Семінар–практикум з бадмінтону для керівників та викладачів фізичного виховання закладів фахової передвищої освіти за міжнародною програмою "Shuttle time"

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 15:54 16.02.2022

10    лютого   2022 року   на   базі   Запорізького   авіаційного   коледжу ім. О.Г. Івченка спільно з обласним осередком Федерації бадмінтону України було проведено семінар – практикум з бадмінтону для керівників та викладачів фізичного виховання закладів фахової  передвищої освіти за міжнародною програмою “Shuttle time”. Семінар, який проводив голова Запорізького обласного осередку Федерації бадмінтону України, суддя національної категорії Ігор Сергійович Роменський, зібрав 23 викладача фізичного виховання закладів передвищої фахової освіти Запорізької області.

Головна мета заходу – підвищення професійного рівня викладачів та впровадження в практику досвіду викладання навчальних модулів, популяризація бадмінтону серед студентів та підготовка команд ЗПФО Запорізької області до вибіркових і фінальних змагань Спортивних ігор України серед студентів з бадмінтону. За підсумками семінару-практикуму учасники отримали сертифікат Федерації бадмінтону України.

По закінченню семінару всі учасники були ознайомленні з попереднім  планом проведення запланованих  фізкультурно-оздоровчих заходів на друге півріччя 2021-2022 н.р. Запорізьким обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту заплановано проведення змагань серед студентів ЗФПО з волейболу, бадмінтону, баскетболу,  міні-футболу, обласної першості з кульової стрільби та  гирьового спорту. Надалі, перелік змагань, місце та дата проведення можуть змінюватись виходячи з кількості заявлених команд та вимог адаптивного карантину.

Маліновський О.В., голова комісії фізичного виховання