Цитата

А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

Ліна Костенко

Profi Forum "День відкритих дверей" в онлайн режимі

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 19:41 25.06.2022

24 червня для учнів шкіл Запоріжжя та їх батьків було організовано Profi Forum «День відкритих дверей». Захід відбувся в онлайн режимі на платформі Google Meet.

Цей захід мав на меті ознайомити дітей зі спеціальностями коледжу та студентським життям загалом. І, найголовніше, допомогти зорієнтуватися у виборі майбутньої професії.

Розпочала День відкритих дверей, в.о. директора коледжу, Баршай Ольга Костянтинівна. Вона розповіла про історію нашого закладу, напрями розвитку закладу, про участь коледжу у різноманітних заходах, спортивне життя тощо.

А також, приділила значну увагу вступній компанії. Це питання більш всього цікавило майбутніх студентів.

Продовжився захід презентацією спеціальностей «Прикладна математика», «Комп’ютерна інженерія», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», яку представила голова циклової комісії Слободяник Олена Олегівна.

Наступною взяла слово заступник голови циклової комісії, Дейдей Вікторія Станіславівна, та розповіла про особливості навчання за спеціальностями «Електроніка» і  «Телекомунікації та радіотехніка».

Захід пройшов дуже продуктивно. Такий формат знайомства виявився дуже ефективний. Він надав можливість усім охочим побачити, як і чим живе коледж. Цікаві й насичені презентації надали повну інформацію стосовно навчання, проходження практик, стажування та студентського дозвілля.

Дякуємо, усім, за допомогу в організації заходу.

Будемо чекати учнів у стінах нашого закладу та у ролі студентів!

Слава Україні!

Великодний О.О., адміністратор сайту