Цитата

Інколи легше дев'ятьох з десятьох вбити, аніж тих дев'ятьох асемблеру навчити

Profi Forum 2021

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 13:44 16.03.2021

13 березня для абітурієнтів та їхніх батьків у коледжі проходив день відкритих дверей «Profi Forum 2021».

Захід мав на меті ознайомити присутніх зі спеціальностями коледжу і допомогти зорієнтуватися молоді у виборі майбутньої професії. «Profi forum 2021» складався з двох частин: перша – інформаційна, друга – практична.

Інформаційну частину форуму відкрила директор коледжу Баршай Ольга Костянтинівна, яка розповіла про пріоритетні напрямки розвитку коледжу, інноваційні методи, що використовуються у процесі навчання, й акцентувала увагу присутніх щодо активного студентського життя, яке чекає на вступників.

Відповідальний секретар приймальної комісії, заступник директора з навчально-виробничої роботи Винокурова Ірина Володимирівна звернула увагу абітурієнтів на особливості вступної кампанії у 2021 році (Правила прийому 2021 можна переглянути за посиланням).

У практичній частині форуму присутнім презентували комп’ютерні лабораторії.

«Відкрита лабораторія електроніки» почала свою роботу з привітання голови циклової комісії Нікітенко Альони Сергіївни, яка розповіла про особливості навчання за спеціальностями «Електроніка» і  «Телекомунікації та радіотехніка».

Завідувач лабораторії Теребінов Олександр Владленович ознайомив абітурієнтів з напрямками роботи та розвитку лабораторії, можливостями її використання як для студентів коледжу, так і для відвідувачів.

Студент групи ТК 20-1 Ільченко Ромазан поділився своїми навичками щодо сучасних методів виконання паяльних робіт з використанням відповідного обладнання та матеріалів.

Студенти разом з викладачами організували для присутніх майстер-клас зі збору електронних схем та програмування мікроконтролеру. Допомагали в проведенні майстер-класу: викладачі Нікітенко А.С., Бублик Л.В., завідувачі лабораторіями Бужин Т.М., Жукова С.М., Теребінов О.В. та студенти групи ТК 20-1 Ільченко Ромазан, Ваславський Ілля, студенти групи ОТ 17-1 Лукомський Олександр, Петрочко Михайло, Савгачев Олег.

Кластер моделювання 3D Science почав свою роботу з презентації спеціальностей «Прикладна математика», «Комп’ютерна інженерія», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», яку представила голова циклової комісії Слободяник Олена Олегівна.

Завідувач лабораторії Запісочний Андрій Миколайович розповів про історію відкриття лабораторії, участь у конкурсі соціальних проектів «Ми - це місто» (сюжет ТВ5, починаючи з 8:45). Також Андрій Миколайович представив матеріально-технічну базу і програмне забезпечення самої лабораторії, показав результати студентських робіт з 3D-моделювання і 3D-друку.

Студент групи ПМ 18-1 Павлов Владислав поділився власним досвідом з 3D-моделювання та анімації в програмі Blender та практикою участі в конкурсі з IT-проектів «ITALENT».

У рамках майстер-класу учасникам було запропоновано спроєктувати логотип лабораторії в програмі Tinkercad та роздрукувати його на 3D-принтері. Допомагали в проведенні майстер-класу: завідувач лабораторії Запісочний А.М. та студенти групи ПМ 18-1 Глущенко Іван, Павлов Владислав.

Фото від завідувача лабораторією Великодного О.О.

Більше фото можна переглянути за посиланням:https://www.facebook.com/groups/2005025719770908

Наш Instagram: instagram.com/student_zfkkt/

Якщо ти не встиг цього разу - приходь до нас 3 квітня об 11:00 за адресою: пр.Соборний 117, реєстрація за посиланням: https://forms.gle/oE9CQLEuPHuNDvA18

Великодний О.О., адміністратор сайту