Цитата

Мене два рази питали [члени Парламенту]: «Скажіть на милість, містер Беббідж, що трапиться, якщо ви введете в машину невірні цифри? Чи зможемо ми отримати правильну відповідь?» Я не можу собі навіть уявити, яка плутанина в голові може привести до подібного питання?

Harles Babbage

Обласний фестиваль патріотичного слова та пісні

Обласний фестиваль патріотичного слова та пісні
Опубліковано: 18:23 03.04.2017

17 березня у Запорізькому педагогічному коледжі ЗОР проходив обласний фестиваль патріотичного слова та пісні «Україна – це я! Україна – це ти! Україна – це ми, Україна!» між студентами вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

ЗКР ЗНТУ також брали участь у фестивалі та достойно виступили з креативною музично-хореографічною композицією - «Слава Україні» під музику Daniel Christian ft Kolly Dee. Студенти під керівництвом Ірини Хорольської (ПМ 14-1) вдало поєднали народні мотиви із сучасними ритмами. Публіка дуже тепло зустріла наш танцювальний колектив «Дія» і отримала схвальні відгуки глядачів за новизну постановки. Тетяна Науменко (КС 16-1) виступила із віршем «На траві розкидані дати» Зоряни Макаренко, який присвячений героїчним захисникам України. Пам'ять загиблих, після слів Тетяни, вшанували хвилиною мовчання. Всіх учасників фестивалю урочисто нагородили грамотами.

викладач О.А. Яркова