Цитата

Для всіх оточуючих ми створюємо тільки правила, але для себе - одні лише винятки

Ш. Лемеля

NOOSPHERE ENGINEERING SCHOOL : WELCOME INNOVATORS!

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 06:45 03.09.2021

Старт інжинірингової школи Noosphere у Запоріжжі.

«Noosphere Engineering School» – це спільний проєкт компанії «Noosphere» і провідних університетів України, пов'язаний із розвитком IT-сфери та інноваційних технологій. У рамках проєкту топ-менеджери «Ноосфери» діляться зі студентами  знаннями і практичним досвідом, а  викладачі та  професори  закладів вищої освіти – науковими, теоретичними рішеннями. Такий синтез теорії і практики дозволяє створити і реалізувати інноваційні ідеї.

2 вересня при зустрічі зі студентами групи КС-18-1 керівник лабораторії інжинірингової школи «Noosphere» у Національному університеті «Запорізька політехніка» Шевченко Олексій розповів, що в центрі досліджень зможуть працювати не лише студенти університету, але й студенти нашого коледжу, хто має бажання реалізовувати свої новітні ідеї та бути дотичним до творення майбутнього.

Запрошуємо студентів ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ «Запорізька політехніка» до лабораторії  Noosphere Engineering School. Будемо робити стартапи, реалізовувати ваші бізнес-ідеї, опановувати навички, які стануть запорукою вашого успішного майбутнього!

Контакти: Шевченко Олексій https://www.facebook.com/oleksii.sheva13

Боровик Ю.А., викладач-методист