Цитата

А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

Ліна Костенко

Не пропусти свій шанс!

Опубліковано: 18:24 07.06.2017

7 червня 2017 року відбулася зустріч студентів груп КС16-1, ПМ14-1 з Величко Андрієм, керівником  компанії Velichko Smart Events,  що працює у сфері самоосвіти і розвитку людини. Основна мета заходу: відкрити можливості для студентів коледжу оволодіти навичками та знаннями розробки сайтів. Спеціальність «веб-дизайнер»  - одна з найактуальніших і високооплачуваних, та й попит на неї продовжує зростати. Це пов’язано з надзвичайною швидкістю та мобільністю ведення сучасного бізнесу з використанням новітніх інформаційних технологій. 

IT

Андрій звернув увагу студентів на те, що комп'ютерні технології постійно вдосконалюються і вкрай важко встигнути за всіма змінами. Якщо Ви вирішили вивчати розробку веб-сайтів самостійно, ознайомтеся з сучасними вимогами до спеціалістів, щоб не витрачати час на вивчення застарілих технологій. Найкраще пройти системне навчання за спеціальністю у професіоналів, а у подальшій роботі підтримувати власний рівень знань та навичок шляхом спілкування зі спеціалістами у цій сфері.  З цього приводу Андрій  запропонував студентам пройти безкоштовне навчання у літньому  IT-таборі .

Організатори:

velichko

Подробиці:

Літній IT-табір - навчальний проект, який об’єднає студентів, що захоплені IT-технологіями, програмуванням, веб-дизайном, анімацією, маркетингом, основами IT-бізнеса. Учасники в рамках проекту на заняттях зможуть вивчити інформаційні технології, основи програмування і SEO, навчяться розробляти і «писати сайти з нуля», освоять комп'ютерну графіку, веб-дизайн. А також познайомляться з провідними фахівцями в IT-сфері, навчяться працювати в команді, знайдуть нових друзів і просто отримають масу позитивних вражень. Реалізація проекту стала можливою завдяки підтримці соціальної програми: "МИ - ЦЕ МІСТО".

Програма курсів:

1. Створення сайтів на платформі WordPress.

2. Веб-дизайн.

3. Контент-менеджмент, копірайтинг.

4. Інтернет- маркетинг, просування сайтів.

Дата: старт проекту 20 червня, закінчення - 31 серпня.

Графік: заняття по вівторках і четвергах з 18.00 до 21.00

Реєстрація: https://goo.gl/ALffYb

Додаткова інформація:

097 993 44 89

050 770 77 83

https://www.facebook.com/events/531119013725047/

Місце проведення:

м. Запоріжжя, проспект Соборний, 24. I  T-Hub Coworking Place.

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНО!

EvenStar

По завершенню IT-табору студенти отримують можливість працевлаштування в IT-компанію EvenStar, керівник якої,  Петров Максим, прийшов також на зустріч. Максим запропонував студентам розпочати підготовку до побудови кар'єри та вже спробувати свої сили. Сьогодні компанія має вакансії спеціалістів, які повинні знати:   

1. Java Script,  React.js (бажано)

2. PHP, знання хоча б одного з MVC фреймворків (бажано Simfony).

Звертатися:   petrovm5466@gmail.com, тел. 067 31 88 966 (Петров Максим)

it

В ході зустрічі студенти отримали корисну інформацію та вичерпні компетентні відповіді на свої запитання. Учасники зустрічі переконалися, що IT-табір - це можливість проявити свої здібності та провести літні канікули з користю!

Не пропусти свій шанс!

Викладач-методист Боровик Ю.А.