Цитата

Мене два рази питали [члени Парламенту]: «Скажіть на милість, містер Беббідж, що трапиться, якщо ви введете в машину невірні цифри? Чи зможемо ми отримати правильну відповідь?» Я не можу собі навіть уявити, яка плутанина в голові може привести до подібного питання?

Harles Babbage

На сесії Запорізької молодіжної  міської ради

На сесії Запорізької молодіжної  міської ради
Опубліковано: 08:58 21.11.2017

14 листопада 2017 року представники студентського самоврядування ЗКР ЗНТУ Глущенко Віталій,  Романько  Денис (гр.КС14-1), Колдовський Павло (гр.ПМ16-1)  взяли участь в роботі вісімнадцятої сесії молодіжної міської ради.

Молодь підбивала підсумки роботи, відзначала найкращих, обговорювала майбутні проекти.

Як зазначив голова Запорізької молодіжної ради Сергій Ільченко, останні два місяці були насичені заходами, в яких була активно задіяна молодь.

На сесії підбили підсумки форуму "Молодіжний погляд. Прийняли п’ять  проектів. Вони увійдуть до програми розвитку міста на наступний рік.

Форум "Молодіжний погляд" провели в Запоріжжі місяць тому. Тоді в стінах "Славутич-Арена" зібралося понад п’ятсот  молодих людей", серед яких й студенти ЗКР ЗНТУ, для обговорення проблем міста і нових ідей.

Молодіжна міськрада прийняла наступні проекти форуму:

  • працевлаштування та профорієнтація молоді;
  • культура і дозвілля (розвиток кіберспорту в Запоріжжі, кінотеатр під відкритим небом, культурний квест);
  • освіта (курси молодих батьків, екскурсії по школі "Особливий батько", обмін знаннями серед молоді "Вчитися і вчити");
  • патріотичне виховання (введення поваги і використання української мови на молодіжних заходах);
  • молодіжна інфраструктура ( "розумні" зупинки з точками вай-фаю і графіком руху транспорту, платіж за проїзд за допомогою єдиної карти) – проект студентів ЗКР ЗНТУ.

Проекти цікаві, і необхідні – впевнений, що вони будуть підтримані для реалізації в 2018 році, – зазначив Сергій Ільченко.

викладач-методист Боровик Ю.А.