Цитата

Не потрібно сильно побоюватися смерті. Потрібно боятися марного життя.

Б. Брехт

Міжнародний відкритий конкурс із Web-дизайну та комп’ютерної графіки серед студентів та учнів ВНЗ

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 11:19 18.06.2021

З 12 травня до 12 червня 2021 року на базі Вінницького національного технічного університету дистанційно проходив Міжнародний відкритий конкурс із Web-дизайну та комп’ютерної графіки серед студентів та учнів ВНЗ з метою підвищення рівня знань, умінь та навичок у галузі інтернет-технологій та комп’ютерної анімації.

За ініціативою викладача з дисципліни «Основи тривимірного моделювання» Боровик Ю.А. в конкурсі взяли участь студенти ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних  технологій Національного університету «Запорізька політехніка» Кізка Вадим (група КС18-1) та  Павлов Владислав (група ПМ18-1).

На конкурс надійшло понад 1000 робіт. Професійне журі, до складу якого входять провідні фахівці з веб-дизайну та комп'ютерної графіки, планує протягом місяця визначити переможців у трьох номінаціях з веб-дизайну,  комп'ютерної графіки та  комп'ютерної анімації.

Студенти нашого коледжу в номінації "Краща 3D-графіка" показали високий рівень підготовки й  гідно представили свій навчальний заклад.

Кізка Вадим створив модель стилізованого римського табору.

Павлов Владислав подав три роботи: Sci Fi M4 Rifle , Sci Fi Grig F240 Pistol  та Foggy forest.

Для кожного студента вкрай важливо вірити у свої сили. Саме конкурси дають потужний поштовх у кар’єрі, а інколи і в долі виконавця. Участь в такому авторитетному конкурсі – це знакова подія на шляху кожного учасника. Бажаємо кожному успіху та волі до перемоги! З нетерпінням чекаємо результатів!

Боровик Ю.А., викладач-методист