Цитата

Той, хто по-справжньому любить свою Батьківщину, з усякого погляду справжня людина.

В. Сухомлинський

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 08:21 16.12.2021

15 грудня 2021 року відбувся обласний етап XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка з метою вшанування творчої спадщини великого Кобзаря. -

Відзначимо, що цьогоріч захід було організовано в дистанційному режимі.

Функції забезпечення організаційного супроводу підготовки та технічної підтримки проведення онлайн заходу для студентів закладів фахової передвищої освіти було покладено на ВСП «Запорізький фаховий коледж компʼютерних технологій НУ «Запорізька політехніка».

У конкурсі взяли участь 20 студентів закладів ФПО  Запорізької області. Від нашого коледжу  в заході брала участь студентка 1 курсу групи ПМ- 21-1 Сиваш Катерина, яка посіла перше місце в попередньому етапі конкурсу.

Перед початком конкурсу всі учасники отримали завдання. За традицією, тема твору  повʼязана з життям і творчістю Тараса Шевченка.

По завершенню заходу учасники надіслали роботи на перевірку.

Проведення творчих конкурсів допомагають виявити обдаровану молодь, розвивати її потенціал, виховувати у молодого покоління поваги до мови й традицій свого народу, підвищувати рівень мовної освіти в Україні.

Шувалова Ю.В., викладачка української мови та літератури, Запісочний А.М., завідувач навчальної лабораторії.