Цитата

Вже опів на шосту ранку. Ти знаєш, де зараз твій покажчик стека?

Методичне об’єднання викладачів іноземної мови

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 15:57 11.11.2021

09.11.2021 відбулося методичне об’єднання викладачів іноземної мови коледжів, технікумів та училищ Запорізької області у ВСП «ЕПФК ЗНУ».

Цього року засідання вкотре відбулося у форматі zoom конференції, але це не заважало плідно попрацювати. На МО буди присутні викладача із 17 навчальних закладів, в тому числі з Медичного фахового коледжу ЗДМУ, Фахового коледжу Класичного приватного університету, Мелітопольського промислово-економічного фахового коледжу, Дніпрорудненського індустріального коледжу, Запорізького будівельного фахового коледжу, Педагогічного фахового коледжу комунального закладу вищої освіти «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» , КЗ «Запорізький фаховий музичний коледж ім. П.І. Майбороди»  та ін.

 

Директор ВСП «ЕПФК ЗНУ» Грибанова О.Є. привітала учасників та побажала успіхів в роботі, а також розповіла про концепцію вивчення іноземних мов у коледжі. Викладачі ВСП «ЕПФК ЗНУ» Васільєва П.А., Яроцька Є.С, Бережко О.С., Покоєнко О.В. розкрили питання компетентнісного підходу на заняттях іноземної мови для здобувачів   освіти, які отримують освітньо-професійний ступінь фахового молодшого бакалавра з різних спеціальностей та поділилися власними розробками для  підготовки до ДПА у формі ЗНО з іноземної мови.

Заступник директора ВСП «ЕПФК ЗНУ» з навчально-виховної роботи Данілкіна О.В. розповіла про результати складання ЗНО та ДПА у формі ЗНО з іноземної мови у Запорізькій області і власне у ВСП «ЕПФК ЗНУ», а Заступник директора  з навчально-методичної роботи Ходаковська О.В. наголосила на нових вимогах стандартів фахової передвищої освіти.

Засідання пройшло успішно та творчо. Наступне МО заплановано на квітень 2022р.

Голова ОМО викладачів іноземної мови викладач ВСП «ЕПФК ЗНУ», Васільєва П.А.