Цитата

Є всього два типи мов програмування: ті, на які люди весь час лаються, і ті, які ніхто не використовує

Bjarne Stroustrup

Веселе свято Масляної!

Свято Масляної
Опубліковано: 19:02 28.02.2017

Кінець зими традиційно в Україні проводять з народними гуляннями та веселощами. У масляний тиждень прийнято багато ходити в гості і запрошувати гостей до себе. Є така прикмета: якщо людина проживе масницю нудно і не приготує жодного млинця, то весь рік його чекає невдача і безгрошів’я. І наш коледж підтримав давні традиції та долучився до святкування.

Групи за бажанням напекли млинців, прикрасили столи, принесли з дому солодощі та пригощали всіх бажаючих. Але смаколики можна було отримати в обмін на відгадку ребуса чи загадки. Маєш кмітливість – будеш ситий.

Для любителів рухливих ігор – проводилася естафета. З бажаючих набрали дві команди по 10 чоловік. Традиційно перетягували канат та ділилися на пари, де кожен мав виконати окреме завдання. Були і стрибки в мішках, ходьба з зав’язаними ногами, відбивання ударів ополоником по кришці. Естафета пройшла весело та цікаво. Звичайно не обійшлось без підбиття підсумків. Переможці були нагороджені духмяною випічкою, а переможені в’язками бубликів. Всі залишились задоволеними!!!!

викладач Яркова О.А.