Цитата

А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

Ліна Костенко

КОНКУРС МАЛЮНКІВ, ПРИСВЯЧЕНИХ 14 ЖОВТНЮ - ДНЮ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

День захисників і захисниць України 2022
Опубліковано: 09:22 20.10.2022

Усі ми знаємо, що восьмий місяць поспіль наші захисники вдало боронять український народ від російської навали, щоденно стримуючи наступи, збиваючи дрони і ракети, знищуючи купу воєнної техніки та живої сили в надскладних умовах. Також сьогодні кожен із нас розуміє, що українська армія вже дуже виснажена і не менш за мирне населення стурбована нинішньою ситуацією по всій країні. Тому студентське самоврядування разом з психологом коледжу Клименко Г.В. вирішили провести конкурс малюнків та мотиваційних листів з метою максимально підтримати захисників.

Метою заходу було не тільки привітання захисників і захисниць з їхнім професійним святом, а також зміна виду повсякденної діяльності студентства, зниження градусу тривоги і стресу. Ну і, звичайно, хотілось підбадьорити наших захисників і передати на передову авторські роботи.

Участь у конкурсі взяли не тільки студенти та випускники коледжу, а також і діти викладачів. Конкурс передбачав такі теми: «У моїй країні війна», «Воїни світла, воїни добра», «Українські кіборги», «Моя війна», «Мій лист захиснику» або будь-яку іншу схожу тематику.

Через те, що захід відбувався винятково онлайн, особливих вимог до техніки і засобів не було. Кожен з авторів по-своєму передав свої емоції і почуття, тому переможців не має. Незважаючи на труднощі та перешкоди, завдяки роботі студентського профкому кожен автор отримає невеличкий патріотичний презент.

Роботи наших юних художників

«Воїни світла, воїни добра» Бублік Євгеній, 12 років

 

«Asada Shino» Брілєнко Микита, студент групи Е 22-1 (16 років)

 

«В моїй країні війна» Жарікова Каріна, студентка групи АКіТ 21-1 (18 років)

 

 

«Нація переможців» Денисенко Святослав, студент групи КС 19-1 (18 років)

 

«Культура століть» Денисенко Святослав, студент групи КС 19-1 (18 років)

 

 

«Українська сім’я» Денисенко Святослав, студент групи КС 19-1 (18 років)

 

 

«Захисти Україну» Влад Павлов, випускник групи ПМ 18-1 (20 років)

«Захисти Україну» Влад Павлов, випускник групи ПМ 18-1 (20 років)

 

 

 

«Вантаж 200» Влад Павлов, випускник групи ПМ 18-1 (20 років)

 

«Борці за свободу» Влад Павлов, випускник групи ПМ 18-1 (20 років)

 

"Привид Києва" Баранова Ліана студентка групи КС 20-1

 

Покликання на альбом в Google Photo

Клименко Г.В., практикуючий психолог