Цитата

Усім, що я знаю про викладання, я зобов'язаний поганим студентам.

Джон Холт

Конференція трудового колективу

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 13:00 09.02.2021

01 лютого  відбулася конференція трудового колективу  Відокремленого структурного підрозділу «Запорізький фаховий коледж «Запорізька політехніка», в якій взяли участь 54 працівників коледжу.

На конференції розглядались питання:

  • підсумки діяльності коледжу;
  • виконання колективного договору;

Зі звітом про роботу трудового колективу у 2020 році виступила з доповіддю Баршай О.К., директор коледжу.

На конференції розглядались актуальні питання на перспективу розвитку коледжу, які висвітлила Винокурова І.В., заступник директора з НВР. В своєму виступі вона акцентувала увагу на особливостях вступної кампаніії  2021 року.

В свою чергу Реброва О.В., завідувач відділення, ознайомила присутніх про проведення ДПА у формі ЗНО 2021 році для здобувачів освіти фахових освітніх закладів, відзначила особливості реєстрації та проведення.

Зі звітом про виконання колективного договору за 2020 рік виступила Слободяник О.О., голова профкому ППО ВСП ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка».

Лемешко О.О., бухгалтер профкому ознайомила членів конференції з надходженнями та використанням коштів профкому ППО ВСП ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка».

Заслухавши та обговоривши звіт директора за підсумками роботи у 2020 році та звіт адміністрації та профспілкового комітету щодо виконання колективного договору за 2020 рік  трудовим колективом  Відокремленого структурного підрозділу «Запорізький фаховий коледж «Запорізька політехніка» було визнано роботу трудового колективу задовільною.

Адміністрація коледжу