Цитата

Мандрівка довжиною в тисячі кілометрів починається з одного кроку.

Лао Цзи

Конференція "Досягнення адитивних технологій для відбудови української промисловості, науки та інжинірінгу"

Опубліковано: 11:38 11.12.2022

7 – 8 грудня 2022 року Міжнародний інститут сучасних технологій у співробітництві з Київським академічним університетом, проєктом Academ.City та Міжнародним інститутом бізнесу провели онлайн-конференцію, темою якої є найсучасніші досягнення адитивних технологій і 3D-друку та їх використання у відбудові української промисловості, інжинірінгу та науки.

У роботі конференції взяли участь голова циклової комісії Слободяник О.О., викладач спеціальних дисциплін Боровик Ю.А. та завідувач лабораторії «Кластер моделювання 3D-science» Запісочний А.М.

Спікерами заходу були кращі світові розробники технологій, виробники обладнання, програмного забезпечення та матеріалів, а також провідні українські фахівці цієї галузі.

Під час конференції було обговорено сучасні тренди в адитивних технологіях, останні досягнення в обладнанні та матеріалах, питання інженерної освіти для сучасних технологій 3D-друку, найновіші досягнення адитивних технологій у медицині.

Досвід, якого набули всі учасники упродовж конференції, є безцінним. Спікери довели, що технології створення реальних фізичних об’єктів за допомогою 3D-друку активно розвиваються. Очевидно, що такі розробки є перспективними і будуть широко застосовуватися у майбутньому. Тому сьогодні актуальним є розширення шляхів та можливостей навчання студентів в даному напрямку.

Боровик Ю.А., викладач-методист; Запісочний А.М., завідувач лабораторії "Кластер моделювання 3D Science"