Цитата

О мово вкраїнська! Хто любить її, той любить мою Україну!

В.Сосюра

Кафедра «Електропривод та автоматизація промислових установок» НУ «Запорізька політехніка» провела зустріч зі студентами-випускниками групи КС 19-1

Опубліковано: 09:03 05.05.2023

У коледжі триває профорієнтаційна робота зі студентами-випускниками. 4 травня 2023 року коледж відвідали представники Електротехнічного факультету Національного університету «Запорізька політехніка».

Делегацію викладачів університету очолив кандидат технічних наук, доцент, декан ЕТФ Антонов Микола Леонідович. Його супроводжували завідувач кафедри «Електропривод та автоматизація промислових установок», кандидат технічних наук, доцент Пирожок Андрій Володимирович та гарант освітньої програми, кандидат технічних наук, доцент Казурова Аліна Євгенівна.

Зустріч відбулася зі студентами групи КС 19-1, які завершують своє навчання у коледжі за спеціальністю 151 – «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Подальше навчання на Електротехнічному факультеті якраз буде логічним продовженням у вивченні цього фаху.

Пирожок Андрій Володимирович продемонстрував студентам презентацію, яка вичерпно розкрила суть освітніх програм «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод» (спеціальність 141 – «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»), «Електротехнічні комплекси та системи літальних апаратів» (спеціальність 173 – «Авіоніка») та «Промислова автоматика» (спеціальність 174 – «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»).

Казурова Аліна Євгенівна розповіла студентам про роботу кафедри на міжнародному рівні та про перспективи майбутніх студентів у цьому напряму. Декан факультету Антонов Микола Леонідович роз’яснив етапи вступної кампанії, тонкощі цьогорічного вступу та запросив усіх наших випускників до Приймальної комісії НУЗП, де фахівці допоможуть кожному абітурієнту з реєстрацією електронних кабінетів.

Завідувач відділення Кеда Вадим Сергійович запросив студентів коледжу відвідати CAREER FORUM 2023 – грандіозну зустріч та діалог з професіоналами різних галузей, який 20 травня організовує Національний університет «Запорізька політехніка». Цей захід дозволить нашим студентам зробити свідомий вибір своєї майбутньої професії.

 

 

Дякуємо керівництву Електротехнічного факультету та кафедри «Електропривод та автоматизація промислових установок» за приділений нашим випускника час та плідну роботу в питанні профорієнтації студентів.

Кеда В.С., завідувач відділення