Цитата

Комп’ютер виконує дуже прості операції – бере число, додає до іншого числа, порівнює результат з третім числом – але виконує їх зі швидкістю, скажімо, 1000 000 в секунду. На швидкості 1000 000 операцій в секунду результати більше нагадують магію

Стів Джобс

InCo Forum-2019

InCo Forum-2019
Опубліковано: 08:29 18.10.2019

Інноваційність є сьогодні стратегічним завданням професійного розвитку фахівців та студентів ЗКР НУ «Запорізька політехніка» з їх орієнтацією на практичний досвід у технологіях вітчизняного підприємництва.

Вирішуючи це важливе завдання, 17 жовтня викладачі коледжу  Сайгак К.І., Давидова Г.Ю., Жукова С.М. та студенти групи КС16-1 Сенчик С., Миронов Є., Акопян Д. з класним керівником Боровик Ю.А. взяли участь у IV Міжнародному форумі  інновацій та кооперації «InCo Forum-2019». Захід організовано Запорізькою обласною державною адміністрацією, Запорізькою торгово-промисловою палатою, Торгово-промисловою палатою України та Агенцією регіонального розвитку Запорізької області.

INCO FORUM-2019

Представники ділових, наукових, політичних, адміністративних організацій та установ обговорили найбільш реальні і практичні шляхи розвитку в Україні співпраці між представниками різних середовищ, які зацікавлені у ширшому проникненні сучасних цифрових технологій.

INCO FORUM-2019

Знаково, що серед трьох   панельних дискусій  форуму важливе місце було відведено саме IT- сфері. «Майбутнє держави – за розвитком IT-технологій» - під такою назвою відбулася цікава панельна дискусія, до якої долучилися представники ЗКР НУ «Запорізька політехніка».

INCO FORUM-2019

INCO FORUM-2019

Захід зібрав представників ІТ-компаній, державних органів, вищих навчальних закладів та засобів масової інформації. Головними питаннями для обговорення під час події стали: конкуренція та місце в ній вітчизняної галузі інформаційних технологій, питання розвитку кадрового потенціалу та створення якісної системи технічної освіти.

INCO FORUM-2019INCO FORUM-2019

Спікери звернули увагу на те, що інформаційно-комунікаційні технології  є одним з найважливіших чинників, що впливають на формування суспільства XXI століття. Їх вплив стосується способу життя людей, їхньої освіти й роботи.

Обговорення сприяло плідному обміну думками між учасниками, налагодженню низки ділових контактів задля посилення розвитку інноваційної сфери міста Запоріжжя.

INCO FORUM-2019

Спікери та слухачі форуму були одностайними в рішеннях щодо необхідності розвитку інновацій поряд із впровадженням інноваційних інструментів в освіті, що сприятимуть підвищенню конкурентоспроможності студентів та їх успішному працевлаштуванню. 

Особливе зацікавлення на форумі викликали інноваційні розробки, представлені на спеціалізованій виставці  від промислових, консалтингових, ІТ-компаній міста Запоріжжя.

INCO FORUM-2019

INCO FORUM-2019

INCO FORUM-2019

INCO FORUM-2019

INCO FORUM-2019

INCO FORUM-2019

INCO FORUM-2019

INCO FORUM-2019

INCO FORUM-2019

INCO FORUM-2019

Приємно було побачити серед учасників виставки і наших випускників, яких високо оцінюють їх керівники.

INCO FORUM-2019

Форум, як завжди, пройшов на високому рівні. Панувала інтелігентно-інтелектуальна атмосфера. «InCo Forum-2019» дозволив:

- створити ефективний майданчик для висвітлення шляхів інноваційного розвитку України, її регіонів та підприємств;

- представити потенціал Запорізької області;

- презентувати сучасні та перспективні інноваційні проекти області.

INCO FORUM-2019

Боровик Ю.А., викладач-методист