Цитата

Не жди ніколи слушної пори – твоя мовчанка може стать ганьбою!

Д. Павличко

Х Всеукраїнська олімпіада з інформатики та комп’ютерної техніки.

олімпіада
Опубліковано: 19:39 26.06.2017

Закінчився травневий сезон студентських олімпіад серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. Впродовж трьох днів гостинне місто Нововолинськ зустрічало учасників Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки, що приїхали з усіх куточків України.

олімпіада

Одним з 24 учасників олімпіади був студент нашого коледжу Д’яченко Денис з групи ПМ-15-1, який пройшов не легкий шлях через місцеву, обласну олімпіаду та два місяці наполеглевої підготовки до Всеукраїнського етапу.

Отже, 18 травня 2017 року Денис відстоював честь Запорізької області на ювілейній Х Всеукраїнській олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки. Наш другокурсник змагався з іншими 23 учасниками більшість з яких є студентами третього курсу. Денис гідно проявив себе та продемонстрував відмінні знання MS Access.

олімпіада

Окрім випробувань та перевірки робіт, господарі олімпіади влаштували чудову культурну програму. Так студенти та їх керівники змогли насолодитися пішою прогулянкою містом, для студентів, членом оргкомітету Палаус Ольгою Миколаївною, був організований вечір знайомств в ігровій формі, а також після тригодинних випробувань студенти відправилися на екскурсію до Новоград-Волинського.

олімпіада

Господарі олімпіади, а саме Нововолинський електромеханічний коледж, приємно вразили своєю гостинністю та якісною організацією зустрічі, поселення, харчування і відпочинку учасників олімпіади та супроводжуючих. Щиро дякуємо колективу та студентам Нововолинського коледжу, що окрім організаційної частини підготували урочисте відкриття та закриття олімпіади з концертною програмою до якої увійшли чудові музичні та пісенні номери.

олімпіада

Бажаємо Денису наснаги та сил у підготовці до ХІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки. Удачі!

 

 

Викладач Шевченко О.П.