Цитата

Мене два рази питали [члени Парламенту]: «Скажіть на милість, містер Беббідж, що трапиться, якщо ви введете в машину невірні цифри? Чи зможемо ми отримати правильну відповідь?» Я не можу собі навіть уявити, яка плутанина в голові може привести до подібного питання?

Harles Babbage

Дозвілля групи ОТ 16-1

ОТ 16-1 ЗКР ЗНТУ
Опубліковано: 06:39 05.02.2018

Студенти нашого коледжу ведуть активний спосіб життя і за підтримки викладачів нещодавно відвідали 2 квест-кімнати – модне нині захоплення серед молоді. На студентів групи От 16-1 чекало багато несподіванок в квесті «Номер люкс». Відгадавши безліч головоломок , зчитавши кодовий замок за азбукою Морзе, одногрупники все ж на останніх хвилинах вибралися із кімнати. Завдяки своїй пильності та кмітливості впоралися із дуже складним завданням за 68 хвилин.

Дозвілля групи ОТ 16-1

Дуже цікавою виявилась й інша квест –кімната «Реанімація», де студенти шукали втрачену формулу загадкового лікаря. Довелося скористатися таблицею Менделєєва та змішати деякі хімічні елементи. У нас все вийшло і ми, розгадавши всі головоломки, знайшли ключ у дуже несподіваному місці за 56 хвилин.

Дозвілля групи ОТ 16-1

Група От 16-1 підтримує здоровий спосіб життя й пропагує  активний відпочинок. Набагато цікавіше проводити час в компанії одногрупників на свіжому повітрі, тим більше коли місце гри в пейнбол знаходиться на Великому Лузі серед мальовничих насаджень. Хоч гра й тривала недовго та всі залишилися задоволеними. Перемогла як завжди дружба.!!!

Дозвілля групи ОТ 16-1

класний керівник групи Яркова О.А.