Цитата

Почніть робити те, що потрібно. Потім робіть те, що можливо. І ви раптом виявите, що робите неможливе.

Св.Франциск Асізський

День захисників і захисниць України

День захисників і захисниць України 2022
Опубліковано: 19:51 13.10.2022

14 жовтня 2022 року - День захисників і захисниць України

Колектив та студентство коледжу вітає всіх захисників та захисниць нашої сильної і незламної країни з їхнім професійним святом!

Сьогодні ваша зіркова година!

Сьогодні всі ми, як ніколи, розуміємо, яка важлива і нелегка робота випала на вашу долю!

Сьогодні всі справжні українці прикуті до новин на фронті. Хто молиться, хто тримає кулачки, і діти, і дорослі, разом переживаючи всі перемоги й невдачі. Кожного разу ми, затамовуючи подих, чекаємо гарних новин з передової. Очікуємо новин про нове озброєння від партнерів, завдяки якому вам стане легше виборювати нашу свободу.

Хочемо сказати ВАМ слова безмежної вдячності за те, що ми маємо змогу проживати ще один день свого життя. Так, у турботах, страхах і переживаннях, так, із тривогами, вибухами й втратами, але все одно більшість з нас зустрічає ранок. І більшість розуміє, кому саме він за це повинен бути вдячний.

Поняття «захисник», «військовий» сьогодні набули значення: сильний, незламний, непереборний, самовідданий український кіборг. Який не зважаючи на перешкоди впевнено виконує свою місію, захищаючи свою землю.

Більшість із нас боїться вам сказати у вічі, що думає. Але насправді всі ми розуміємо, на які жертви вам доводиться йти. У яких надскладних умовах ви виборюєте нашу перемогу. Тому дякуємо кожному з вас за:

-  силу волі;

-  самовідданість;

-  впевненість у перемозі!

Ми дякуємо вашим батькам, близьким і рідним за те, що вони змогли виховати вас такими, якими ви є.

Захисники, пам’ятайте! Вся Україна чекає вас додому! Вірить у вас і в нашу перемогу!

Зображення від студента групи ПМ 18-1 Павлова Влада

Клименко Г.В., практикуючий психолог