Цитата

Той, хто по-справжньому любить свою Батьківщину, з усякого погляду справжня людина.

В. Сухомлинський

День відкритих дверей в онлайн режимі

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 08:33 01.12.2021

30 листопада для учнів Запорізької гімназії №90 було організовано День відкритих дверей. Захід відбувся в онлайн режимі на платформі Google Meet.

Були запрошені учні дев’ятих класів. Цей захід мав на меті ознайомити дітей зі спеціальностями коледжу та студентським життям загалом. І, найголовніше, допомогти зорієнтуватися у виборі майбутньої професії.

Розпочала День відкритих дверей, відповідальний секретар приймальної комісії, заступник директора з навчально-виробничої роботи, Винокурова І.В. Вона розповіла про історію нашого закладу, напрями розвитку закладу, про участь коледжу у різноманітних заходах, спортивне життя тощо.

Також значна увага, була приділена вступній компанії. Це питання більш всього цікавило майбутніх студентів.

Продовжився захід презентацією спеціальностей «Прикладна математика», «Комп’ютерна інженерія», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», яку представила голова циклової комісії Слободяник Олена Олегівна.

Наступною взяла слово заступник голови циклової комісії, Дейдей Вікторія Станіславівна, та розповіла про особливості навчання за спеціальностями «Електроніка» і  «Телекомунікації та радіотехніка».

Захід пройшов дуже продуктивно. Такий формат знайомства виявився дуже ефективний. Він надав можливість усім охочим побачити, як і чим живе коледж. Цікаві й насичені презентації надали повну інформацію стосовно навчання, проходження практик, стажування та студенського дозвілля.

Модератор заходу Винокурова І.В. подякувала усім за участь у Дні відкритих дверей.

Дякуємо, усім, за допомогу в організації заходу.

Будемо чекати учнів Запорізької гімназії №90 у стінах нашого закладу та у ролі студентів!

Великодний О.О., адміністратор сайту