Цитата

Є всього два типи мов програмування: ті, на які люди весь час лаються, і ті, які ніхто не використовує

Bjarne Stroustrup

День охорони праці

Опубліковано: 10:21 28.04.2023

Щорічно 28 квітня в Україні згідно до Указу президента України №685/2006 від 18 серпня 2006 року відзначається День охорони праці. Девіз 2023 – «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі».
 

 

Наявність надійної системи охорони праці, що включає конструктивну участь урядів, роботодавців, працівників, суб’єктів охорони здоров’я та всіх відповідних сторін на національному рівні та рівні підприємств, має вирішальне значення для захисту умов праці та забезпечення безпеки і здоров’я працівників.

27 квітня 2023 року відділ охорони праці ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» приєднався до онлайн конференції, організованої журналом «Охорона праці» за підтримки МОП та фінансування ЄС. Прослухали питання щодо оновлення законодавства з БЗР, психологічної підтримки на робочому місці у воєнний та післявоєнний стан, підсумки конкурсу дитячих малюнків.

ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» продовжує надавати знання нашим студентам та робить все можливе задля забезпечення безпечних умов праці та збереження здоров’я наших співробітників! Проводяться своєчасні навчання та перевірка знань, інструктажі на робочому місці та періодичні інформаційно-роз′яснювальні бесіди із співробітниками та студентами коледжу з питань БЗР. В бібліотеці постійно діюча виставка для студентів з питань охорони праці.

Бажаємо всім миру, здоров’я та безпеки на робочу місці!

Катерина Дубина, інженер з охорони праці