Цитата

Ніхто так не дивується роботі програми, як той хто її написав

День кар’єри «Вчись, працюй, Україну будуй»

День кар’єри «Вчись, працюй, Україну будуй»
Опубліковано: 08:25 17.12.2019

10 грудня 2019 року в м.Вільнянську працівники нашого навчального закладу прийняли участь у профорієнтаційній виставці – День кар’єри «Вчись, працюй, Україну будуй». Даний захід проходив у два етапи. Першим етапом була безпосередньо презентація навчального закладу, а їх було більше десяти. Всі заклади підготували презентації та відео в яких була зображена вся необхідна інформація для майбутнього абітурієнта.

Експозиція нашого коледжу викликала найбільшу зацікавленість серед учнів 9-10 класів.  У наш час сфера інформаційних технологій займає велику ступінь у розвитку сучасного суспільства, тому наш коледж завжди слідкує за усіма інноваціями та використовує їх в освітньому процесі. Нові лабораторії котрі відкрились у нашому навчальному закладі дуже зацікавили учнів, вони задавали багато різноманітних питань пов’язаних  з 3D моделювання, програмуванням та безпосередньо роботою  3D принтера.

Участь у заходах даного типу має невимірну важливість для нашого коледжу. Адже це не тільки можливість приймати до себе все більше нових абітурієнтів, а ще й спілкуватись з роботодавцями котрі завжди мають бажання запрошувати наших випускників до своїх підприємств. Довготривалі бесіди зі студентами дали змогу донести їм всі необхідні рекомендації щодо вступу а також розповісти про подальші перспективи котрі чекають на них після закінчення нашого  навчального закладу.

Винокурова І.В.