Цитата

Багато з вас знайомі з перевагами програміста. Їх всього три, і зрозуміло це: лінь, нетерплячість і гординя.

Larry Wall

CAREER FORUM 2023 – випускники коледжу обирають Національний університет «Запорізька політехніка»

Опубліковано: 09:40 22.05.2023

20 травня вперше у новому форматі відбувся грандіозний CAREER FORUM 2023 – День відкритих дверей у Національному університеті «Запорізька політехніка»
  
Новація заходу полягає у тому, що організатори віднайшли новий підхід для проведення Дня відкритих дверей університету – форум карʼєри, де кожен бажаючий мав змогу поспілкуватись з професіоналами різних галузей та визначитись з майбутньою професією, відвідавши локації кожного з факультетів.
 
Студенти нашого коледжу також завітали на CAREER FORUM 2023. Майбутні вступники поспілкувалися з спікерами, разом зі студентським самоврядуванням дізналися про навчання, дозвілля і перспективи для самореалізації у Запорізькій політехніці. Цікавинкою для учасників форуму став розіграш фірмової продукції університету, у якому міг взяти участь кожен бажаючий. Неабияку зацікавленість наші студенти проявили під час відвідин лабораторій та аудиторій кафедр університету – можливість наочно ознайомитись з обладнанням та матеріально-технічною базою бажаної кафедри значно полегшила вибір майбутнього фаху для наших випускників.
 
Висловлюємо вдячність завідувачу відділення Вадиму Кеді та класним керівникам Олені Яловій, Людмилі Ніколаєць, Юлії Ащеуловій, Лідії Бублик, Олені Зиль, Кристині Сайгак та Вікторії Дейдей, які допомогли організувати наших майбутніх вступників та супроводжували їх в університеті. 

Висловлюємо щиру вдячність ректору Національного університету «Запорізька політехніка», к.т.н., професору Грешті Віктору Леонідовичу та всій команді студентського самоврядування, профкому студентів, деканам факультетів, завідувачам кафедрами, викладачам, студентам-волонтерам за організацію та проведення надзвичайно цікавого і самобутнього заходу – CAREER FORUM 2023.

 

 

CAREER FORUM 2023 NU ZP від користувача Андрій Admin Запісочний