Цитата

Той, хто по-справжньому любить свою Батьківщину, з усякого погляду справжня людина.

В. Сухомлинський

Благодійний фестиваль "Spring Time"

Благодійний фестиваль "Spring Time"
Опубліковано: 12:29 30.03.2018

28 березня 2018 року відбувся фестиваль "Spring Time". Наш фестиваль - це територія вільних людей, де люди відчули свободу та драйв життя. На наших гостей чекала музична програма, розваги, майстер – класи, друзі, нові знайомства та смаколики.

 

Цей фестиваль провели завдяки команді нашого коледжу та нашим партнерам. Торгова марка Киссон під девізом "ПИТИ, ЩОБ ЖИТИ", робить і пропонує воду ТМ Киссон. Компанія активного відпочинку «От винта», основною місією якої є зробити активний відпочинок доступний кожному.

Наш фестиваль – ярмарок був присвячений благодійності. Ми допомагали обласному відділенню Всеукраїнській Громадській Організації інвалідів «Українська спілка інвалідів».

Озирніться навкруги: чи не стоїть поруч з вам той, хто не просить про допомогу, але має потребу в ній. Хто сподівається на вас, але не може про це сказати. Ми завжди повинні йти один до одного, до людей які нас оточують тільки з добром, з бажанням зробити важливе для іншої людини. І тоді хтось побажає зробити теж саме і для вас.

На нашому заході працювало три зони, а саме: ярмарок, де наші гості змогли придбати смаколики та інші цікаві вироби. Фотозона, де всі бажаючі робили яскраві та незабутні фото. Зона майстер – класів, де майстри та майстрині м. Запоріжжя та Запорізької області навчали усіх бажаючих своєму ремеслу.

На нашому фестивалі було багато гостей. Організатор та директор коледжу Баршай Ольга Костянтинівна, голова профкому студентів, аспірантів та докторантів Запорізького Національного Технічного Університету Іванченко Андрій Володимирович, голова Запорізької міської молодіжної ради Ільченко Сергій Володимирович та виконавчий директор обласного відділення всеукраїнської громадської організації інвалідів «Українська спілка інвалідів» Вихляєв Сергій Володимирович.

 

Музична частина була не менше насиченою.

До нас завітали:

  • Захоплюючий екстремальний театр вогню Fire Stream;
  • Співак, композитор – пісняр, заслужений артист естрадного мистецтва України Анатолій Сердюк;
  • Людина яка пізнає творчі та духовні глибини української народної музики, молодий Одеський бандурист Павло Ровенко;
  • Наша армія – наша сила, хлопці які не дивлячись ні на що, захищають та турбуються за наш спокій. Гурт «3029» військової частини 3029 Національної гвардії України;
  • Ансамбль гітаристів;
  • Для нас грали талановиті хлопці нашого краю Ярослав і Богдан. Саксофон – це мелодія душі, а у поєднанні з клавішними, це звучить просто дивовижно;
  • Студенти Хортицької національної академії з піснею «Родина» з сурдосупровідом;
  • Студенти економіко – правничого коледжу з драйвовим танцем та ніжною піснею;
  • Студенти Запорізького педагогічного коледжу з вокально – хореографічним номером «Ми - Україна»;
  • Студент електротехнічного коледжу зі своїми піснями;
  • Гурт "Дія" зі своїм танцем;
  • Дуже гарні та модні дівчата, бюро добрих послуг, показ весняної колекції;

Ми від щирого серця дякуємо всім за участь, за тепло сердець, за ваші добрі посмішки!!!

Бажаємо всім миру та добробуту, злагоди та натхнення, творчості та всіляких гараздів!!! 

 

Баршай О.К., Хабренко Є.О., Слободяник О.О., Хабренко Д.О.