Цитата

Всі до одного хочуть неодмінно потрапити в рай! Але ж з людей ніхто і вмирати не хоче.

Ельвін

Зустріч студентів коледжу з викладачами Інституту інформатики та радіоелектроніки ЗНТУ

ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖУ З ВИКЛАДАЧАМИ  ІНСТИТУТУ ІНФОРМАТИКИ ТА РАДІОЕЛЕКТРОНІКИ ЗНТУ
Опубліковано: 08:27 17.12.2018

14 грудня викладачі Інституту інформатики та радіоелектроніки ЗНТУ у рамках проведення профорієнтаційної роботи зустрілися зі студентами четвертого курсу ЗКР ЗНТУ.

Інститут приділяє особливу увагу випускникам коледжу, які приймають доленосне рішення у своєму житті, а отже, потребують допомоги не лише від батьків. У ході зустрічі студенти мали можливість отримати інформацію про ті перспективи, які відкривають спеціальності ЗНТУ, та задати питання.

На початку заходу  заступник директора інституту, декан факультету радіоелектроніки та телекомунікацій Кабак В.С. привітав студентів коледжу та розповів про інститут і особливості спеціальностей.

ЗКР ЗНТУ

ЗКР ЗНТУ

Заступник декана факультету комп’ютерних наук і технологій Рибін В.О. особливу увагу привернув на перспективи навчання саме на цьому факультеті.

ЗКР ЗНТУ

ЗКР ЗНТУ

Доцент Скрупський С.Ю. ознайомив аудиторію з перевагами навчання на кафедрі комп’ютерних систем та мереж.

ЗКР ЗНТУ

По закінченні зустрічі студенти, які зацікавилися інформацією, індивідуально задавали питання та одержували на них змістовні відповіді. Гості подякували за теплий прийом та запросили керівництво, викладачів і студентів коледжу на заходи, заплановані в ЗНТУ.

ЗКР ЗНТУ

ЗКР ЗНТУ

Подібні профорієнтаційні заходи є дуже корисними і необхідними для сьогоднішніх випускників, тому що допомагають їм зорієнтуватися у виборі вищого навчального закладу. І не тільки - вони також забезпечують формування контингенту студентів, які прийдуть на навчання до інституту вже у вересні і, найголовніше, сприятимуть тому, що більшість талановитої молоді залишиться жити в нашому регіоні і працювати на його благо!

Боровик Ю.А., Жукова С.М.